Producatorii amana discutiile cu FIA

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.05.2008
Producatorii de motoare din Formula 1 au refuzat sa se intalneasca vineri la Monaco cu presedintele FIA, Max Molsey.

Producatorii au inceput discutiile despre viitorul regulament in privinta motoarelor, o schimbare radicala fiind prevazuta pentru anul 2013. Reprezentatii companiilor BMW, Ferrari, Honda, Toyota, Mercedes-Benz si Renault au discutat joi despre aceste probleme, ulterior fiind invitati sa continue negocierile cu FIA vineri dupa-amiaza in biroul lui Max Mosley de la Monaco.

Totusi, producatorii au compus o scrisoare comuna adresa delegatului tehnic al FIA, Charlie Whiting, informand forul mondial ca nu doresc sa participe. De asemenea, companiile au cerut amanarea discutiilor pentru doua saptamani.

Desi scrisoarea nu face nicio referire directa la Mosley, unele surse afirma ca cativa producatori au fost impotriva intalnirii cu presedintele FIA din cauza scandalului sexual in care este implicat.

Mosley va avea nevoie sde un vot de incredere al membrilor FIA pe data de 3 iunie pentru a putea continua in functia de presedinte al FIA.

Comentarii (1)

  • jos cu mosley
    lasa frate formula 1 asa cum e, fara reducere de costuri samd....ca dupa aia se ajunge ca gp2 sa fie mai interesant decat f1...totul e de buget, de tehnologie superioara la motoare etc....lasati cum va fi la anul, cu slickuri, fara tc si elemente aerodinamice (winglets) si f1 va fi super :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru