Raikkonen a pierdut orice sansa la titlu

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 13.10.2008
Rezultatele Marelui Premiu de Formula 1 de la poalele muntelui Fuji l-au scos matematic pe Kimi Raikkonen din lupta pentru titlu.

Sezonul 2008 din Formula 1 va avea un nou campion mondial. In urma Marelui Premiu al Japoniei, Kimi Raikkonen a pierdut orice sansa de a-si apara titlul in fata principalilor pretendenti la titlu, Lewis Hamilton, Felipe Massa si Robert Kubica.

De altfel, cei trei piloti din fruntea clasamentului sunt singurii care mai pot emite pretentii la titlul suprem cu doua curse inaintea finalului de campionat.

Comentarii (30)

  • el e !!
    Idolul meu 'mircea mester' :D !Bravo mestere :D ...asteptam stirea asta !

    p.s:kimi a dezamagit sezonul acesta :( ...oare nu si-o fi adaptat pilotajul F2008-ului cu tractiune controlata.... ?
    0 0
  • ?
    De ce doar Kimi are minus 10? Şi ceilalţi piloţi cu ieşit din lupta pentru titlu chiar dacă mai devreme. kova, alonso, sutil de ce nu cu minus 10?
    0 0
  • @silviukimi
    pentru ca era vorba in stire despre cei 4 pretendenti :D ( 'pretendenti la titlu, Lewis Hamilton, Felipe Massa si Robert Kubica. ' ) fii mai atent :D !!
    0 0
  • cei 4
    cu tot cu raikkonen...sper ca se 'subiNtelege '
    0 0
  • @silviukimi
    poi astia alonso, kova, sutil si altii au avut anu asta vreo sansa la titlu???....eventual dak mureau astia primi 4 din clasament:))...pacat de kimi...sa speram k tot ferrari ia campionatu:)
    0 0
  • @SpeedGeorge
    ia-o draga mai usor cu ass-kissing, ca o sa faca bietul Mircea hemoroizi, iar eu (si poate si altii) diabet ori hepatita... cat despre 'pretendenti, poate doresti sa citesti si tu articolul http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/081013102335.shtml. nu ca am vreo problema cu punctarea, ci cu ceea ce am spus la inceput... multumesc.
    0 0
  • @SpeedGeorge
    cat despre faptul ca i-a scazut lui Kimster, e normal, doar el este cel care "isi apara titlul" ...
    0 0
  • @michelle
    eu nu am zis niciodata de ce i-a scazut puncte lu kimi :) !!Enjoy :) .
    0 0
  • Mircea
    @michelle
    Stai linistita, nu caut glorie eterna printre useri. Trebuie sa fim corecti unii cu altii, atat.
    0 0
  • @SpeedGeorge
    pai tocmai de aceea am adaugat, ca NU ai spus, ca sa ai si tu un argument real, pentru ca intr-o sursa e vb doar de Kimi, restul se subinteleg, in alta e vorba de altii, asta nu conteaza ! Dar argumentul care ti l-am oferit in ajutor e chiar logic si fondat ...cat despre enjoy, acum chiar pot, pentru ca mi-am facut un fresh de lamaie ...ms ms
    0 0
  • @Mircea
    Sunt in stare sa vin pe jos la Bucuresti daca cineva imi dovedeste ca te-ar interesa gloria, parerea sau osanalele userilor, atat sunt de convinsa ca nu e adevarat si ca esti corect, dar asta nu inseamna ca de doua ori pe zi sa inalte imn de slava ... Si daca ti se pare rugamintea mea deplasata si nu comm-ul lui (cu atat mai mult cu cat nu e the first time), e O.K. Pot sa mai suport cateva, tocmai mi-am facut un fresh de lamaie...sau, vorba ta, daca intrarea a fost gratuita, stiu ce am de facut ....:P. Si daca imi spui ca mi s-a parut, pot spune si ca am gresit ...
    0 0
  • mie SCARBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MIE SCARBA ..DE ACEST JOC...!!! michelle se lupta cu morile de vant..admini sunt varza!!! incompetentii...ea este ff impartiala o cunosc bine..ce draq vo apucat cu - - - - ??????.am atras atentia mereu la modul de postare stiri si alte probleme..mie //GREATZA DE ACEST JOC..!!!!!!!!!!!!!!!!!!MIRCEA MESTER,, LA AUTOSHOW erai mai destept..erai mik..aqm tai stiri si le lipesti?,....azi iesit cu - - - - -
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kimi
    Pacat. Pilotul meu favorit care din pacate a avut numai probleme cu noua masina. Fara tractiunea controlata probabil ca masina se conduce mai greu. Nu stiu in detalui dar el stie mai bine. Pacat pentru ca masina este bestiala si el are talent. Oricum sper sa-si rezolve atat problemele cu masina cat si cele din viata personala. Sper sa-l ajute pe Felipe in cele 2 curse ramase si sa castigam ambele titluri.

    Forza Ferrari! Forza Kimi! Forza Felipe!
    0 0
  • mie SCARBA!!!!!!!@
    Bravo..sustin ce zici mai sus da poate astia sterg...
    0 0
  • mie SCARBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mama ce discuti diplomatice...sustin ce zice h3ll_grl
    0 0
  • @Mircea
    Nu stiu ce e cu comm-ul de mai sus, cu siguranta nu am avut nevoie de ajutor niciodata, intotdeauna mi-am "dus razboaiele" singura si mi-am sustinut parerea singura si stiu ca am facut-o corect, civilizat, politicos si in toata activitata mea pe site nu cred (asa am dorit) ca am jignit pe cineva (care nu s-a jignit singur, aratandu-si caracterul) ! Dar, daca tot "mi-ai servit-o la fileu" acum am eu o intrebare: cit de corect este fata de ceilalti useri sa jignesti in mod repetat pilotii (care, am mai spus-o, sunt 20, sunt "elita" pilotilor, daca sunt acolo sunt pentru ca MERITA) si, cu toate ca nu sunt fan Massa, dar, chiar e deja jenant sa vad tot felul de neaveniti, neadaptati, frustrati si fanatici (daca acum jignesc pe cineva, chiar imi pare rau, dar propriile lor cuvinte lasa aceasta impresie), facandu-l "soarece", "maimuta", "bou" si toata gradina zoologica ? iti multumesc.
    0 0
  • ASTA NU ESTE STIRE
    Domnule MIrcea,
    Am pretentii de la dumneavoastra. Chestia asta de mai sus NU ESTE STIRE. Crede-ti cumva ca noi, umilii participanti la minunatul concurs, nu ne-am dat seama ca Kimi nu mai are nici o sansa la titlu? Daca da ... inseamna ca ne luati drept niste alienati mintali.
    Sa nu credeti cumva ca ma supar pe dumneavoastra pentru ca il am pe Kimi in echipa, dar precedentul ce tocmai l-ati creat va da voie sa faceti orice analiza posibila in urma careia sa punctati cum credeti de cuviinta. Ca sa fiti corect ar fi trebuit ca de fiecare data cand un pilot pierdea sansa de a lua titlul sa fi fost depunctat cu cate x puncte.
    Daca ati fi scris pentru "Cosmopolitan" asta ar fi fost o stire, dar asa, repet, NU ESTE STIRE, este o analiza de la care va puteati abtine.
    Cu stima.
    0 0
  • pt ferraristi
    prieteni ai echipei ferrari si ai lui felipe massa puteti sa-mi dati add pe yahoo id cobra1bv.....
    0 0
  • agramat
    aveti niste schimburi de replici inteligente,pacat de limba romana..altfel,stirea e ok.
    0 0
  • "multumita, gratie si datorita" cui..."Raikkonen a pierdut orice sansa la titlu"....
    Acest articol NU este scris de mine, este un citat: "Victoria e un lucru, dar sportivitatea si fair-play-ul e altul. In Formula 1 nu e loc pentru pilotaj "murdar" (original - "no place for dirty racing"), si, cu siguranta Hamilton nu trebuie sa se gindeasca prea mult de ce el este, probabil, pilotul cu cele mai multe penalizari dictate impotriva sa de pana acum. Hamilton a admis ca "a facut o greseala si a platit pentru ea", dar a fost suparat ca a primit aceeasi penalizarea ca si Felipe Massa, cand el nu a fortat pe nimeni sa se iasa in decor si sa se roteasca prin manevrele sale, pe cand brazilianul l-a fortat pe el sa faca asta. Poate ca e un punct de vedere, dar el nu trebuie sa uite ca "victima" pe care a fortat-o afara de pe pista (Kimi Räikkönen) a pierdut startul sau exceptional. Si asta numai din cauza manevrelor lui Hamilton. Räikkönen nu a beneficiat de nici un avantaj din penalizarea lui Hamilton si, cu siguranta, a pierdut 4 puncte multumita manevrelor lui Hamilton. Räikkönen a reusit puncte vitale pentru echipa Ferrari, in timp ce McLaren a terminat fara nici un punct Marele Premiu al Japoniei. Disperarea Desperation probabil ca l-a dus pe Hamilton la comiterea a inca unor atacuri si mai prostesti (si gratuite, fara nici un scop) impotriva rivalilor sai". Si, as dori sa adaug eu, asa a ramas Kimi in imposibilitatea de a-si apara titlul, totul naruindu-se din cauza PILOTULUI ...
    0 0
  • @michelle
    Sa spui ca Raikkonen a pierdut titlul din cauza lui Hamilton e ilogic.......daca l-a pierdut,e in primul rand din cauza lui ca nu a fost destul de concentrat si de motivat si in al doilea rand din cauza echipei care il favorizeaza pe massa . Si am mai spus-o, unii dintre voi sunteti prea tineri daca considerati stilul de pilotaj al lui Hamilton agresiv.....e clar ca nu ati prins perioada Senna,Prost,Mansell,Patrese,Berger s.a.m.d. cand duelurile erau mult mai violente in pista si aproape ca se luau la bataie in sala de conferinta.
    0 0
  • @hakkinen
    Ce am spus eu este: (si mai copiez o data ca sa intelegi) "asa a ramas Kimi in imposibilitatea de a-si apara titlul". Am SPECIFICAT chiar la inceput ca articolul NU este scris de mine ! Sa ma repet ? Sa bold-uiesc ? Deci, nu imi atribui cuvinte pe care nu le-am spus eu, te rog! Titlul, este titlul "stirii" postate de Mircea. Nu ai de unde sa stii daca NOI suntem tineri sau nu, daca am fost colegi de banca cu Tutankamon sau suntem minori, deci, te rog nu fa afirmatii calpe ....Nu am afirmat ca este vina lui Hamilton si numai a lui ca a ajuns Kimi in imposibilitate matematica de a mai castiga !!! Nu am scapat nici de la azilul de batrani, nici de la grupa mica si nici de la ospiciu. E evident ca e vina lui Kimi, e vina echipei, e ghinionul, poate, sunt mai multe in discutie! Dar, si nu vad cu ce ai putea nega ca nu este asa !!!, am spus ca "asa a ramas Kimi in imposibilitatea de a-si apara titlul". Matematic, daca nu era incidentul de la start, mai avea sanse ...Ceea ce afirm cu tarie, este ca, dupa parerea mea (si NU trebuie sa fie absolut nimeni de acord cu mine, dar am dreptul sa imi exprim parerea), un pilot care se vrea campion, nu trebuie sa "tremure" pana la ultima cursa ca sa "descopere" cine mai greseste si cine nu, pentru a castiga campionatul. Alonso, a afirmat foarte frumos, ca, atunci cand el a devenit campion, avea in 9 curse numarul de puncte pe care le au acum pilotii ce se lupta in campionat, cu 2 curse inainte de final...si asta cred ca spune multe ...Nu doresc sa ma contrazic cu absolut toti userii de pe site si nu postez numai ca sa provoc pe cineva sau pe altcineva sau in ciuda / detrimentul cuiva ...
    0 0
  • @hakkinen
    Ai dreptate, duelurile dintre Senna si Prost sunt un exemplu. Acum daca ai atins pe cineva esti imediat penalizat..Ar trebui sa se faca benzi de circulatie si sa le puna semnalizatoare pentru depasiri :)
    0 0
  • ..............
    azi stam pe uscat ? fara stiri ? :)
    0 0
  • stiri!!!!!!!!!
    Exact acelasi lucru vroiam sa intreb si eu. Azi e zi de pauza Mircea?
    0 0
  • Mircea Mester
    stiri
    Voi ce spuneti? V-am obisnuit rau, asa continuam :)

    Vin si stirile in cateva momente.
    0 0
  • @Mircea Mester
    Nu stiu daca azi esti "in toane bune", dar tot intreb (de plictiseala :D): dureaza atat pentru ca nu gasesti stiri cu punctare negativa, nu-i asa ? :P. Joking - sorry - 10x
    0 0
  • stiri!!!!!!!!!
    De ce zici ca ne-ati obisnuit rau? Pe stiri se bazeaza concursul asta,nu? Hai Mircea nu fi rau! Pune ceva pe masa ca suntem flamanzi de puncte!
    0 0
  • Mircea Mester
    Toane
    Tot timpul sunt in toane bune. Tot timpul sunt in orice e bun, de altfel. Implicit in toane.

    Da, e greu sa gasesti stiri pe care sa le abordezi negativ. Dar facem noi cumva... :)
    0 0
  • @Mircea Mester
    Transpirasem de emotii pana am primit raspunsul :D. Putem sa te rugam ceva: try, but don't try so hard with your negative approach, the balance between debts and assets is already from yesterday "RED" =)) =)) =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru