Raikkonen: "Am fost foarte aproape de victorie"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.09.2008
Kimi Raikkonen nu si-a putut ascunde dezamagirea dupa ce a fost nevoit sa abandoneze in MP al Belgiei, scapand victoria printre degete dupa un duel electrizant cu Lewis Hamilton.

Raikkonen si Hamilton s-au duelat succesiv pentru prima pozitie in cursa cu numai 3 tururi inainte de final, iar in cele din urma finlandezul nu a mai putut mentine monopostul pe pista si s-a izbit de zidurile de protectie.

"Am venit aici sa castig si am fost aproape. In ultimele tururi conditiile pistei au fost critice si, din pacate, amn iesit prea larg".

"Am incercat sa revin pe pista, dar am pierdut controlul volanului si m-am izbit de perete. A fost pacat, pentru ca masina a functionat foarte bine", a declarat campionul mondial la finalul cursei.

Raikkonen a explicat motivele pentru care Hamilton a reusit sa se apropie foarte repede de el in momentul in care ploaia si-a facut aparitia. "Cu siguranta, aparitia ploii nu m-a ajutat", a adaugat el. "In aceste conditii, daca esti in fata trebuie sa fii mult mai ptrecaut pentru ca nu stii cat de multa aderenta vei gasi in zonele de franare. De aceea, Hamilton a reusit sa se apropie de mine si ce s-a intamplat dupa aceea ati vazut cu totii.

Este a doua cursa la rand in care nu am castigat puncte. Evident, situatia din clasament este asa cum este, dar nu sunt genul care sa renunte atat de usor".

Comentarii (3)

  • Bvooo
    Bravo pentru atitudine.
    Nu putini stiu sa se abtina de la comentarii rautacioase si sa fi eobiectivi.
    0 0
  • HMMMMMM
    IL VA BATE PE MASSA CURAND :D
    0 0
  • kimi
    tot respectul pentru kimi, a facut o cursa extraordinara,si a avut nesansa si ghinionul de duel in ultimele tururi, si a mai fost si ploaia aia care trebuia sa vina mai devreme,dar asa a fost sa fie mia placut cum a luptat si a fost foarte corecta decizia lui sa ne spuna si noua (fanilor)ce sa intamplat,keep it real kimi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru