Raikkonen: "Apelul McLaren, o incurcatura"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.11.2007

Kimi Raikkonen a descris recenta controversa a "combustibilului rece" ca fiind o "incurcatura", insa spune ca nu s-a temut niciodata ca poate pierde titlul.

"Evident a fost stirea pe care vroiam sa o aud", a declarat finlandezul in varsta de 28 de ani despre verdictul in acest caz. "In sfarsit totul este clar. Suntem campioni si nu mai este nimic de spus despre asta", a adaugat el.

Raikkonen insista ca nu s-a temut ca va pierde titlul in fata lui Lewis Hamilton. "Pot sa spun cu mana pe inima ca nu m-a preocupat deloc acest scandal. Nimic nu s-a schimbat de cand comisarii au luat acea decizie. O echipa a vrut doar sa aiba o sansa. Acum totul s-a terminat. Cred ca este bine pentru sport si, evident, este bine pentru mine si pentru Ferrari. Acum, dupa ce aceasta ultima incurcatura s-a terminat, ma pot bucura de vacanta ceva mai mult".

Raikkonen a pierdut anterior doua titluri mondiale in utlimele curse, o data in fata lui Michael Schumacher in 2003, iar doi ani mai tarziu cand l-a avut adversar pe Fernando Alonso.

"Inca pot simti cum m-a durut", a explicat el. "Victoria este totul pentru mine. Acum pot spune ca este chiar mai bine ca am pierdut inainte de a reusi".

Raikkonen se va intoarce in cockpit luna viitoare la Jerez si va participa de asemenea la show-ul de la Monaco in care va primi trofeul pentru titlul din acest an. "Niciodata nu m-au impresionat astfel de evenimente, dar de data aceasta este diferit", a spus el.

Comentarii (2)

  • Merita!
    Desi sunt fan McLaren trebuie sa recunosc ca anul acesta Raikkonen merita sa devina in sfarsit campion mondial.
    0 0
  • #1
    Dap, a meritat, era rau pentru sport daca titlul era luat de la el, oricum si daca se intampla ceva, pentru mine tot kimi ramanea campionul :D:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru