Raikkonen, imbatabil la cele mai rapide tururi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.10.2008
Kimi Raikkonen a egalat recordul lui Michael Schumacher in ceea ce priveste cele mai rapide tururi de pista intr-un sezon competitional.

Kimi Raikkonen a reusit sa iasa in evidenta si in acest sezon, chiar daca in prezent a iesit aproape complet din lupta pentru titlul mondial.

Pilotul Scuderiei Ferrari a reusit si in Singapore sa stabileasca cel mai bun timp pe un tur de circuit si a ajuns astfel la cota 10 in aceasta privinta, dupa primele 15 curse ale sezonului.

Prin performanta sa, campionul mondial a egalat recordul lui Michael Schumacher la Ferrari din 2004. De mentionat este insa si faptul ca Raikkonen a realizat o performanta similara si in 2005, pe vremea cand concura pentru McLaren.

Finlandezul mai are insa timp sa-si imbunatateasca acest record personal in ultimele trei curse ale anului.

Comentarii (5)

  • :((
    macar a facut si el ceva anul asta.....
    0 0
  • RE bobovis
    Alo,tzin sa-ti amintesc ca mai are si cateva victorii de marca sezonul acesta...
    0 0
  • ???
    cateva??? cre` ca 2???
    0 0
  • @ivanoff....
    ...cu o floare nu se castiga campionatul.....nici cu doua.....imi place Kimi, dar anul acesta trebuie sa-l dea repede uitarii......asta daca n-o fi si el un alt Villeneuve.....Jacques....
    0 0
  • Felicitari Kimi!
    Mai ai 3 sanse sa-l intreci pe sumi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru