Raikkonen, in al noualea cer dupa primele teste

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.02.2008

Campionul mondial Kimi Raikkonen era euforic dupa cele trei zile de teste pe circuitul din Bahrain. Pilotul Scuderiei Ferrari a obtinut un timp excelent, reusind sa doboare pole-positionul stabilit anul trecut de felipe Massa cu peste doua secunde.

Raikkonen a marturisit ca se simte foarte bine in masina si crede ca poate fi si mai rapid de atat. "Este fantastic sa pilotez o masina ca F2008. Este deja foarte rapida", a declarat Raikkonen pentru Gazzetta dello Sport. "Dar cel mai important aspect este ca masina este foarte rapida si cand am pilotat in regim de cursa, si cand am pilotat in regim de calificari. Si in ambele situatii este foarte usor sa pilotez si nu distruge deloc pneurile. Asta se intampla pentru ca transmite puterea intr-un mod echilibrat: tractiunea monopostului este perfecta. Cu alte cuvinte, pachetul lucreaza in armonie. Sunt sigur ca urmatoarele trei zile de teste vor confirma asta".

"Am fost din ce in ce mai rapid si stiu ca imi pot imbunatati performantele, pentru ca masina este excelenta si pentru ca echipa a planificat totul in cel mai mic detaliu acest progres.

De aceea sunt foarte satisfacut. Stim exact unde suntem".

Cu toate acestea, finlandezul este precaut si nu face comparatii intre F2008 si masinile rivalilor. "Ei bine, nu stiu nimic despre asta. Vom vedea la prima cursa", a declarat Raikkonen cand a fost intrebat daca Ferrari sunt peste rivali.

Comentarii (13)

  • knj
    nu sunt peste rivali le da fum la rivali
    0 0
  • Ferrari
    Se pare ca in sezonul 2008 se vor bate intre ei pilotii de la Ferrari, poate si cei McLaren, din urma lor :) ...
    0 0
  • foarte bine
    imi pare bine ca cei dela ferrari se descurca minunat...abea astept sa inceapa campionatul...sa vad iar cele 2 masini "rosi" pe primele doua locuri ale grilei...hai kimi
    0 0
  • Cristy
    Poate
    Ramane de vazut mai fanilor Ferrari ! Sa stiti ca su McLaren are fani ! Unul din ei sunt eu ! Vedeti voi si rosiile voastre cum trec Hamilton si Hekki peste ele si le storcesc ! Si aveti grija cu Kimi ala ca le cam drojdeste ! Sa nu bea chiar tot (sucul de rosii)! Ha ha ha !
    0 0
  • ferrari si restu?
    ferrari ramane ferrari.eu sunt fan Bmw.Nu BMW Sauber!Cred ca si anul acesta Ferrari va face istorie dar McLaren va lua 3 victorii.Ceilalti se vor duela intre ei.Surpriza va fi Massa.
    0 0
  • mclaren
    mclaren
    eu sunt fan mclaren dar ferrari ne-a intrecut mereu o sa ne vina randul si noua
    0 0
  • @kimi
    Se vede ca esti fan Kimi Raikonnen. Numai la bautura iti sta capul. Normal "a bea" asa se scrie corect, nu cum ai scris tu "abea". Dar nici o problema caci eu am inteles ce ai vrut sa zici. Spor la "beute". :):):)
    0 0
  • drojdia de rosii.........
    Ce de fani rosii avem aici ,,,,,, ""Sintem fani ferari"" Nu v-aticam plictisit fratilor....n-o sa mai dureze mult pina o sa dispara culoarea rosie din fata ochilor.........
    0 0
  • ne bucuram de rosu cat este
    Eu ma bucur de culoarea rosie din 97 si vreau sa ma bucur cat este...asa ca forza kimi...si massa a si schumi in teste
    0 0
  • ShArKy
    mi se pare plictisitor...
    daca as tine cu ferrari m-as plictisi ... nu ma mai uitam la f1 probabil...akum il subestimati pe raikkonen ca a castigat (recunoasteti) cu ffffff mult noroc titlul...oricum nu sunt asa pornit pe raikkonen pt ca el e singurul din echipa ferrari care imi place :)...merita si el sa castige odata...Numa Bine !
    0 0
  • Ferari
    Astia rosii ar linge si asfaltul (as zice altceva) du kimi, sportul ii sport si fanatismul genereaza doar alienare mintala si nu creeaza nimic constructiv doar ucide neuroni plictisiti.....
    0 0
  • auzi la ala
    cica Massa va fi surpriza,pfuu.....am ras o ora,ala poate sa se duca sa conduca vreun cor undeva ,nu masini si mai ales cand acestea sunt si de F1. Kimi i-a dat si ii va da FLIT lui Massa
    0 0
  • bogdan
    ...
    In Finlanda nu exista "FLIT " si nici in brazilia ........)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru