Raikkonen, in pericol la Ferrari

Publicat Miercuri, 20.06.2007

Sederea lui Kimi Raikkonen la Ferrari depinde de rezultatele sale urmatoare, in cazul unor noi esecuri finlandezul riscand o inlaturare din cadrul Scuderiei.

Evolutiile mai putin satisfacatoare de la bordul monopostului Ferrari i-au facut pe oficialii italieni sa ia in calcul si o eventuala despartire de fostul pilot al celor de la McLaren.

Vizati pentru a-l inlocui pe nordic sunt Fernando Alonso, de la McLaren, si Nico Rosberg, de la Williams.

Comentarii (11)

  • stire 90% true
    raikkonen vine la mclaren si alonso merge la ferrari...
    trust me..
    0 0
  • aphelyon
    nu ...
    Alonso nu cred ca se va duce la Ferrari.
    Rosberg cred ca ar face treaba buna.
    0 0
  • bull $#|7
    nu as crede ca se va intampla asta prea curand
    0 0
  • nu va pleca
    Astea sunt simple zvonuri . Nu va pleca de la Ferrari . In primul rand pentru ca Schumi a fost cel care l-a convins si in al doilea pt ca are o imagine si fanii il vor pe el .De exemplu daca il pui pe el si pe Massa sa dea autografe , Kimi va da mult mai multe . Kimi se vinde mult mai bine decat Massa . Si de Rosberg sa nu vorbim . Poate Alonso ar fi o solutie , dar nu pleaca de la McLaren asta e clar . Cel putin nu pana in 2009
    0 0
  • hmm..
    cred ca e mai important ce face pe pista decat cate autografe da ..parerea mea
    0 0
  • .....
    Azi l-am luat pe Raikkonen in echipa......si m-a adus la faliment! :((
    0 0
  • dume
    raikkonen nu va pleca de la ferrari cel putin pana in 2009-2010. Ferrari stie mai bine ca oricine ce trebuie sa faca. Schumi a gastigat primul titlu cu ferrari dupa 4 ani, si nu am auzit ca sa fi fost dat afara. Eu cred ca mai are nevoie de putin timp, atata tot.
    0 0
  • Keyshia
    Zvonuri
    Nu se poate ca sefii de la Ferrari sa fie atat de suparati pe el incat sa-l dea afara... Amintiti-va numai in ultimii doi ani cand Schumacher a fost batut fara drept de apel de Alonso si totusi si-a pastrat postul, ba chiar a fost pilotul nr. 1 in cadrul Scuderiei, desi putea foarte bine sa-i ia Massa locul si sa treaca Schumi in planul al doilea... In plus Raikkonen are nevoie de timp sa se adapteze si oficialitatile Ferrari trebuie sa inteleaga asta, mai ales atunci cand vine vorba de un caracater ca al lui Kimi. Si ei si-au asumat un risc atunci cand l-au adus la echipa pentru ca in ultimele sezoane Kimi a stat in umbra lui Alonso, nu a avut rezultate spectaculoase si uite ca totusi au avut incredere in el, e imposibil sa se fi razgandit acum! Problemele nu sunt numai din cauza lui Kimi in ultimii ani masinile Ferrari nu au mers foarte bine! Si Alonso nu o sa vina la Ferrari pt ca s-ar confrunta cu aceiasi problema ca la McLaren: Massa o sa fie favoritul echipei avand in vedere ca fiul lui Jean Todt ii este manager... Iar Rosberg... Va rog, nu are credibilitatea necesara si inca nu a demonstrat nimic.
    0 0
  • Kimi este peste Massa
    Nu tot vb prosti mai Kimi este clar pesta Masa faza i ca la Ferrari asa este pilotu nr.1 da la final o sa vedem cum Masa o sa fie sub Raikkonen. Masa nu are cum sa i tina piept lui Kimi o sa vedeti cursele urmatoare si mai vb.
    0 0
  • kimi number 1
    ar face o mare greseala cei de la ferrari
    0 0
  • tzitzi
    nu cred
    am trait s-o aud si pe asta, ca pleaca Raikkonen si vine Alonso la Ferrari, sau auzi tu, Rosberg :))) As vrea sa aud o declaratie a celor trei piloti implicati in povestea asta, vor nega tot, de la cap, la coada. E doar o perioada ceva mai dificila pt Raikkonen, oricui i se intampla si nu cred ca o sa vina Alonso la Ferrari nici peste 100 de ani!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru