Raikkonen isi asuma vina pentru incidentul din pitlane

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.08.2008
Kimi Raikkonen si-a asumat vina pentru incidentul in urma caruia a ranit usor un mecanic pentru ca a plecat prea devreme de la boxe.

Raikkonen a parasit boxele echipei sale inainte ca echipa sa finalizeze realimentarea cu combustibil in timpul Marelui Premiu al Europei.

Campionul mondial a admis ca vina ii apartine in intregime. "Nu sunt prea multe de spus. Am plecat de la boxe putin prea devreme", a declarat finlandezul. "A fost vina mea si din pacate l-am calcat pe tipul care realimenta. Trebuie sa analizam si sa vedem ce s-a intamplat".

Ziua neagra a lui Raikkonen nu s-a incheiat insa aici, el abandonand dupa numai doua tururi din cauza unor probleme la motor. Desi acum este la 13 puncte in spatele lui Hamilton, Raikkonen este increzator ca poate lupta in continuare pentru titlul mondial.

"Nu a fost un weekend frumos, dar nu este pentru prima oara", a adaugat el. "Suntem intr-o situatie proasta, dar daca vom rezolva toate problemele cred ca avem inca sanse sa revenim".

Una dintre cele mai importante probleme ale lui Raikkonen este reprezentata de rezultatele modeste din calificari, iar pilotul Scuderiei a admis ca trebuie sa isi rezolve urgent aceste lucruri.

"Trebuie sa rezolvam problemele din calificari", a mai spus el. "Cred ca avem inca o sansa buna, dar dupa ce vom face tot ce vom putea in xcursele urmatoare vom vedea unde suntem. Stim ce probleme avem, dar din pacate nu am fost capabili sa le rezolvam. Sper ca in urmatoarele curse vom gasi o solutie. Ne va ajuta foarte mult daca vom rezolva calificarile".

Comentarii (5)

  • din text..completare :)
    l-am calcat pe tipul care realimenta. ---> Din fericire, Pedro (Timpini) nu e prea grav ranit. Ii doresc tot binele si sper sa se insanatoseasca repede. Oricum n-ar fi contat prea mult caci motorul a explodat apoi .asa il chema pe mecanic :P
    0 0
  • corect :) :(never ever pe aici
    ~vroiam si eu sa corectez.. ar trebui sa se publice stirile complet nu aiurea trunchiate si fara context.. nu santem maimutze...{tipu}..........si fiti mai seriosi ...
    0 0
  • @ Automarket
    Bah da' subiectivi mai sunteti! Cat de Anti-Ferrari sunteti voi!...
    0 0
  • Si eu sunt antiferari
    Sa nu ma uiti!
    0 0
  • DRAKo esti degeaba
    mai intai invata sa scrii corect numele unei echipe cum este FERRARI, si mai apoi imagineaza-ti ce ar insemna o cursa fara FERRARI, tribune goale, bine doar paraleli ca si tine poate, incasari forte mici si in rest s-ar invarti acolo niste masinute colorate in gri-prostut fara nici un ideal.... nimicule
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru