Raikkonen: "Locul 3 nu este prea rau"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.09.2008
Kimi Raikkonen spune ca este multumit cu locul 3 obtinut in calificarile din Marele Premiu al statului Singapore, mai ales dupa ce a iesit de pe pista de cateva ori.

Raikkonen a reusit o performanta mai buna in Singapore decat in calificarile din ultimele curse, insa nu a fost capabil sa puna presiune pe rivalii sai, Felipe Massa si Lewis Hamilton.

Chiar si asa, campionul mondial spune ca a avut multe probleme cu volanul, moti pentru care a iesit in afara pistei de cateva ori.

"Din pacate, am avut cateva problema cu volanul in aceasta dimineata si am iesit in exterior, iar apoi am avut probleme sa revin pe pista", a declarat finlandezul. "Masina a fost destul de buna, iar in ansamblu nu a fost rea. Am crezut ca e mai bine cu pneurile mai moi, dar nu eram siguri, asa ca am ramas cu cele mai tari. Poate ar fi trebuit sa le schimbam, dar nu cred ca diferenta ar fi fost prea mare".

Raikkonen sustine ca este multumit de performanta sa si priveste cu incredere cursa de duminica. "Sunt destul de multumit, iar locul 3 nu este chiar atat de rau", a adaugat el. "Este foarte cald si umed aici, iar asta este principala provocare. Circuitul este denivelat in unele locuri, dar acesta este singurul aspect negativ.

In rest este un circuit bun pentru pilotaj".

Comentarii (5)

  • @ admin
    Raikkonen a reusit o performanta mai buna in Singapore decat in calificarile din ultimele curse, insa nu a fost capabil sa puna presiune pe rivalii sai, Felipe Massa si KIMI RAIKKONEN. Nu e bine!!!!!! Rusinica pentru felul in care reusim sa facem pariurile. Am sa ma gandesc zilile acestea daca merita sa mai joc. Imi fac prea multi nervi. Numai bine!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • RECLAME I!!!!
    M-am saturat de reclamele voastre, Este inadmisibil sa dai 6 click-uri sa inchizi o reclama ca sa poti scimba un pilot sau o echipa!!! Rusinica!!! De pariuri nici nu mai spun nimik....
    0 0
  • @crismar59
    Multumim pentru sesizare, am rectificat. Ne cerem scuze pentru problemele legate de pariuri si speram ca duminica lucrurile vor reintra in normal.
    0 0
  • Sper
    Sper ca Raikkonen va pune osul la bataie pentru Ferrari, ca echipa sa castige din nou titlul. Asa nepriceput cum il vad multi MESERIASI DE PE AICI PE MASSA se pare ca astazi le-a cam dat o lectie tuturor. Frumoase calificari. Se pare ca vom avea cea mai frumoasa cursa de anul acesta (daca nu ploua). Bafta tuturor!
    0 0
  • Remember SPA ?
    sper ca Raikonnen sa repete performanta de la Spa ( mai putin abandonul desigur ) si sal rada pe Hamilton. Si apoi... sa-si faca voia cu Massa :)
    Orice ar fi, Ferrari trebuie sa castige.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru