Raikkonen: "Masina nu a fost buna"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 20.07.2008
Kimi Raikkonen sustine ca monopostul Ferrari F2008 nu a rulat sambata la parametrii optimi, dupa ce a obtinut doar locul 6 in calificarile pentru MP al Germaniei.

Campionul mondial spune ca Ferrari au avut probleme cu masina pe tot parcursul weekendului, motiv pentru care nu a reusit sa obtina o clasare mai buna pe grila de start.

"Tot weekendul ne-am chinuit sa gasim cele mai bune setari pentru masina", a declarat Raikkonen. "La finalul zilei de vineri se parea ca suntem pe drumul cel bun, iar sambata dimineata am incercat sa imbunatatim, dar nu am reusit. Apoi, in calificari am mers rezonabil cu putin combustibil, dar in ultima sesiune masina nu a fost buna".

Finlandezul s-a declarat dezamagit de perspectiva de a pleca din a treia linie a grilei, insa ramane optimist ca duminica poate obtine un rezultat bun in cursa. "Evident, locul 6 nu este satisfacator si duminica nu vom avea viata usoara, dar cu siguranta nu este sfarsitul lumii", a adaugat el. "Va fi o cursa lunga si atunci se vor castiga punctele. Din partea noastra, vom face tot ce putem pentru a obtine o pozitie buna la final".

Comentarii (11)

  • pacat.......
    sper sa termine kimi macar pe podium..acolo un loc doi sau trei ar fi excelent...bineintels ca nu m-as supara sa castige..GOOOO KIMI !!!!!!
    0 0
  • Slabut din partea ta Raikkonen!!!!
    E slab Raikkonen daca massa ia locul 2 in calificari si el abia locul 6 si pe un circuit de viteza retrage-te kimi ca esti paralel!!!sau ai baut umpic ??????un spritz??????
    0 0
  • Mi-e mila de Kimi
    insa el a ales sa plece de la McLaren...
    0 0
  • da, pacat...
    ca a facut aceasta alegere. Ceva a murit in el de atunci. Kimster nu mai este acel pilot care a fost. E un simplu sofer... Si e pacat, ca avea talent si motivatie. Cu toata lenea care il caracteriza avea niste depasiri care faceau sa merite ca urmaresti o cursa. Acum ... parca e un bunicut iesit la plimbare.... mi-e dor de acel kimi care l-a inlocuit pe mika si se lupta cu toti si cu toate si imi facea duminicile cu curse un deliciu
    0 0
  • mare pacat
    Am regretat enorm transferul lui de la McLaren la rivalii de moarte,am fost cel mai mare fan al lui Kimi,am giga intregi de filmuletze doar cu el......intr-adevar s-a cam stins acel pilot pe care il stiam la McLaren....chiar daca a facut un sezon mai putin stralucit anul trecut,a iesit campion.Cred totusi ca anul acesta echipa il favorizeaza putin pe antitalentul de massa,pilot de care nici nu stiam ca exista pana cand a venit la ferraieri.
    0 0
  • Kimi - campion mondial
    Habar n-aveti ce spuneti: "Kimi a baut "umpic"??!! (by the way se scrie "un pic" in caz k nu stiai); "e un simplu sofer"??!!!; "s-a cam stins"?!! . Ma inseala memoria sau baiatu' asta tocmai a castigat campionatul mondial?!!! Dupa parerea mea cei care au baut "umpic" sunteti voi. Kimi e cel mai bun pilot de F1 la acest moment si, sincer, nu cred k il poate egala cineva prea curand (in ce priveste talentul). Degeaba va uitati la F1, k nu intelegeti nimic!
    0 0
  • @achtung_yo
    Daca tot ai memorie, poate imi spui ce depasiri a reusit kimister anul asta ? sau ce cursa spectaculoasa ? asta inseamna "e un simplu sofer" . Da, e ACTUALUL campion mondial, dar de atunci e cale lunga (tocmai = multe luni de atunci, mai bine de jumatete sezon, in care NU a aratat ce a aratat anul trecut, si mai ales, anii de la Mclaren, si daca ai fii sincer cu tine insuti, ai recunoaste) ... Si, dak e atit de bun, de ce nu conduce detasat ? De ce devii nervos ? Eu chiar sunt fan kimster si nu mi-e nici frica nici rusine sa recunosc, DAR nu e ACEL kimi pe care il admiram.. E parerea mea si, oricit te enerveaza, am dreptul sa mi-o spun! Imi pare rau sa ti-o spun, stiu ca e o noutate ptr tine, dar TU degeaba te uiti la f1. Zi-mi te rog, CIND s-a manifestat acel talent dupa care imi pare mie rau al lui kimi, si o sa imi scot palaria in fata ta !
    0 0
  • hakkinen
    mai hakkinen ai putut tu sa ai giga intregi de filmulete cu kimi pe cand era la mclaren..dar ce fel de filmulete erau?? cu abandonul lui?? mai sa stii de la mn k mclaren nu i-a putut furniza o masina capabila de titlu mondial asa cum este ferrari....masina capabila de victorie si de titlu mondial a fost doar in anul 2003 si 2005...si atunci cu abandonuri in ultimul tur pe cand era primu.......ferrari au avut un monopst capabil de titlu mondial tot timpul cu exceptia anului 2005...in rest intodeauna se lupta ptr victorie......FORZA FERRARI!!!!!!
    0 0
  • Kimi
    Am tinut cu McLaren de mic copil, dar cu Kimi si mai mult. Nu stau sa dezbat motive pareri subiective etc, dar cand afirmam ceva ar trebui sa gandim bine inainte sa o facem. Din pacate asta se intampla rar, mai ales cu romanii. Orice pilot din cei 22 de pe pista de la ora actuala sunt niste soferi de vehicule cu 4 roti de exceptie. Asta unu la mana. Caci nici unu din cei de aici sau din tara asta care au carnet si se cred sau nu mari smecheri ai soselelor, indiferent de masinile si fitele care le au sau nu, nu ii ajung pe baietii astia nici la degetul mic. Doi la mana, o intrecere de talente am vedea in momentul in care toti ar avea fix aceeasi masina, poate chiar aceleasi setari dar asta e discutabil. Kimi este un pilot nu bun, ci unul dintre cei foarte buni cu talent de campion in el. Apropo tocmai l-a luat pe primul anul trecut, pentru timpitii care spun ca e paralel. Kimi la McLaren m-a bucurat enorm si am vizionat an de an cursa de cursa sperand sa castige un campionat. Ce s-a intamplat ? Masina la tradat de mult prea multe ori. Ce a facut chiar in primul an la Ferrari ? A castigat campionatul. Si eu a trebuit sa recunosc ca Ferrari stie meserie. Aberatii cu nu mai e acelasi pilot, o bucata din el s-a stins in votca sunt spuse ca sa nu adormiti. Kimi ramane un pilot exceptional si se va lupta in continuare, sper multi ani de acum incolo. Kimi Rules ! Forta Ferrari !
    0 0
  • Ce sa spun....
    Dupa razboi multi viteji apar ! Unde erai tu kimifinish cand Kimi se batea la titlu cu ciuma in 2003 pana in ultima etapa? Cred ca nu tineai cu Kimi pe atunci,nu ? Da,e adevarat,am si multe filmulete cu abandonuri,dar ce abandonuri-de pe primul loc in cursa-si ce spectacol facea Kimi atunci......Acum v-ati gasit o gramada sa tineti cu el-pai norocul vostru ca a venit la voi,feraierilor,ca altfel cu massa ajungeati la faliment ! Rugati-va sa vina Alonso la voi sa va salveze ! Asa ca nu imi spune tu mie de Kimi, "fan de duminica " al lui ce esti !
    0 0
  • pt michelle_b
    Ei bine draga michelle k tot vorbeai de memorie iti voi spune k in ce priveste depasirile, Kimi a reusit cateva f. frumoase kiar in cursa de ieri!! E adevarat ca nu a reusit sa castige cursa de cursa, dar nici nu vreau asta: Schumacher a fost de ajuns:)). Eu nu ma refeream la cate curse a castigat sau cate puncte are in campionat, ci la faptul k nu poti/puteti sa il considerati o nulitate pe cel mai bun pilot (indiferent de ce mi-ar spune oricare dintre voi, eu raman la parerea mea) doar pt k nu castiga fiecare cursa (chestiilea astea probabil vin de la ferraristi obisnuiti cu stilul echipei pe vremea lui Schumacher).
    Iar talent, michelle, nu inseamna numai castigarea curselor, inseamna mult mai mult - iar talentul lui Kimi a ramas acelasi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru