Raikkonen, multumit cu locul 2

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.05.2008
Kimi Raikkonen spune ca este multumit ca va pleca din prima linie a grilei de start pentru Marele Premiu al statului Monaco.

Pilotul Scuderiei Ferrari nu a parut afectat de faptul ca coechipierul sau, Felipe Massa, a reusit sa il invinga in calificari si considera ca totul a mers bine pentru el.

"Primele doua iesiri pe pista au fost ok, dar probabil am abordat prea usor primele doua viraje", spune finlandezul. "Am realizat un tur bun cu exceptia faptului ca nu a fost suficient, dar este bine sa fiu in prima linie pentru cursa de maine. Pneurile au lucrat bine pentru mine, este greu doar in primul tur si acesta a fost cel mai dificil lucru pentru mine".

Raikkonen spune ca Ferrari nu au stiut exact la ce sa se astepte in calificari dupa rezultatele nesatisfacatoare din 2007. De altfel, Ferrari nu au mai invins la Monte Carlo din 2001. "Nu stiam la ce sa ne asteptam pentru ca a fost foarte dificil pentru noi aici anul trecut, dar am imbunatatit timpul", a adaugat el. "Inainte sa venim aici nu eram 100% siguri ce vom face, dar se pare ca am facut un pas bun inainte si ca acum ne putem lupta pentru victorie".

Comentarii (5)

  • ...
    hai Alonsooooooooooooooooooo
    0 0
  • :))
    Unde ma ?:))
    0 0
  • jos alonsoooooooooo
    alonso si schumi frati de aroganta.:))
    0 0
  • Mda
    Da si in acelas timp multipli campionii mondiali..asa ca gura mica :D
    0 0
  • nu-s singurii multipli campioni.
    schumi a avut 3 slugi.:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru