Raikkonen neaga prelungirea contractului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.07.2008
Kimi Raikkonen sustine ca nu a luat inca o decizie in privinta viitorului sau, negand astfel zvonurile potrivit carora va semna in curand prelungirea contractului cu Ferrari.

Raikkonen are contract cu Scuderia Ferrari pana la finalul sezonului 2009, insa publicatia germana Bild-Zeitung a sustinut in editia de marti ca finlandezul este pe punctul de a-si prelungi intelegerea pana in 2011.

Cu toate acestea, in cadrul unui interviu pentru cotidianul spaniol El Mundo, Raikkonen a admis ca nu a luat inca o decizie in acest sens. "Nu ma grabesc sa iau o decizie. Mai am un an de contract pe care vreau sa-l respect", a spus campionul mondial. "Pentru 2010 voi vedea. Nu este o decizie usoara, trebuie sa evaluez multe lucruri".

Una dintre variantele la care se gandeste Raikkonen este retragerea din Formula 1, in ciuda faptului ca piloteaza pentru una dintre cele mai bune echipe din comeptitie. "Nu simt ca trebuie sa dau explicatii, voi lua o decizie cand voi fi pregatit. Nici Ferrari nu ma grabeste. Exista multe alte lucruri in afara Formulei si voi gasi multe cai pentru a ma distra".

Totusi, finlandezul nu exclude posibilitatea de a ramane la Ferrari si in 2010, chiar si daca coechipierul sau s-ar numi Fernando Alonso.

"De ce nu?", a raspuns Raikkonen cand a fost intrebat despre posibilitatea de a-l avea pe Alonso drept coechipier. "Cine stie, dar nu sunt eu cel care ia deciziile in privinta pilotilor".

Comentarii (7)

  • asha se intampla cand dati puncte pe zvonuri!
    le luati inapoi desi stirea nu spune nimic rau despre ferrari ori Kimi...in plus nu infirma/neaga nimic ci doar nu e hotarat si iar o da la plesneala, cred ca mintea lui e undeva departe de circuit...cat despre alonso la cat e de punctat pentru zvonuri si nedepunctat cand apare alt zvon ce din oficiu il infirma pe cel precedent....ziarele scriu ca din asta traiesc....voi mai bine punctati stirile oficiale!
    0 0
  • .
    Aiurea punctata stirea !
    0 0
  • ...
    :))
    0 0
  • @admin
    In primul rind, kimi nu a afirmat niciodata ca isi va prelungi contractul, deci nu vad de ce asa o depunctare mare (stiu, o sa inceapa iar toti sa comenteze ca imi trebuie puncte, nu, nu e asa, nu aveam ferrari, deci nu am pierdut nimic, si puteti depuncta pina la zero din partea mea), in al doilea rind vezi comparatia cu stirea cu "Schumacher nu revine in F1", unde s-a punctat pozitiv deoarece "si-a argumentat hotarirea". Si kimi isi argumenteaza foarte bine afirmatia, cu atit mai mult cu cit NU NEAGA: "Nu ma grabesc sa iau o decizie. Mai am un an de contract pe care vreau sa-l respect". Nu credeti ca e aceeasi situatie ? Multumesc ptr raspuns.
    0 0
  • @admin
    sustin ideea celor de mai sus, nu spune nicaieri ca nu se prelungeste contractul !
    0 0
  • kimi
    In opinia noastra, depunctarea lui Kimi a venit firesc dupa ce, cu numai o zi in urma, un ziar german a scris ca finlandezul isi va prelungi "in curand" contractul. Din moment ce Raikkonen sustine ca nu a luat inca o decizie, punctele acordate ieri au fost retrase.
    Problema zvonurilor a existat si va exista in continuare. Pe de o parte, nepublicarea unor zvonuri atrage nemultumirea unor useri, iar publicarea acestora atrage nemultumirile altora. Este greu sa multumim pe toata lumea, dar ne straduim. Multumim.
    0 0
  • ...
    in opinia voastra....nu reflecta nimic concret.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru