Raikkonen: "Nu avem nevoie de noroc pentru a castiga titlul"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.07.2007

Dupa ce marti si miercuri Felipe Massa a efectuat teste pe circuitul de la Spa, joi a venit randul lui Kimi Raikkonen. Finlandezul considera ca pentru a castiga titlul la sfarsitul actualului sezon trebuie sa munceasca mult si sa aiba parte de o masina buna.

"Lupta in campionat va fi dificila. Am reusit sa ne apropiem de McLaren si sper sa continuam evolutiile bune si in urmatoarele curse. Pentru a castiga campionatul nu ne trebuie mult noroc, ci o masina buna si evolutii constante in curse", a declarat Raikkonen.

Pilotul Scuderiei Ferrari sustine ca, desi l-a depasit pe Massa in clasament, raporturile dintre cei doi nu s-au schimbat deloc. "Din punctul meu de vedere, atitudinea la echipa a ramas aceeasi. Pentru mine, nu este nicio diferenta ca acum sunt in fata lui Massa in clasament. Vreau sa fiu in fata tuturor", a incheiat finlandezul.

Comentarii (6)

  • :)
    Ce sincer o fost. Si are dreptate, dar nu strica si un pic de noroc
    0 0
  • silviukimi
    .
    Are nevoie sa nu aiba ghinion!
    0 0
  • ...
    corect, deci n-are nevoie neaparata de noroc. Ideea e sa nu-i loveasca ghinionul. Imi place declaratia. E facuta de un om cu capul pe umeri. Total contrastanta cu schelalaitul lui Alonso despre cat de fain ar fi sa aiba adversarii ghinion sa poata si el sa castige ceva anul asta.
    0 0
  • mihnea
    kimi
    esti tare kimi!
    0 0
  • el este kimi
    bravo bai! asta e atitudine de invingator!!! tot o sa devina el campion intr-o zi!!
    0 0
  • schumacher13
    ATITUDINE PERFECTA !!!
    Atitudine perfecta pt un viitor campion, oricum are dreptate, numai gandindu-ne la perioada petrecuta de el la mclaren unde stiti cu totii c a patit cu motoarele..., dar FERRARI tot timpul a fost recunoscuta pt fiabilitatea sa, deci dak nu vor avea GHINION vor lua titlul atat la piloti cat si la constructori, pt k se pare k acum si masina incepe sa devina competitiva, sau cel putin pare competitiva, poate si din cauza unei decaderi tot mai pronuntate a masinii mclaren, cel putin in comparatie cu Ferrari............
    deci toate cele bune si frumosul abia acu 2 etape a inceput... sa vedem c va urma...
    BAFTA pt Kimi, Massa, Ferrari, voua in concurs, DAR IN SPECIAL MIE...!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru