Raikkonen: "Nu ma intereseaza cine castiga titlul"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.10.2008
Kimi Raikkonen sustine ca nu este interesat de numele viitorului campion mondial, desi coechipierul sau Felipe Massa este implicat in lupta pentru titlu.

Kimi Raikkonen nu isi mai poate apara titlul cucerit in 2007, insa poate juca un rol foarte important in privinta destinatiei acestuia.

In Marele Premiu al Chinei, finlandezul i-a permis coechipierului sau, Felipe Massa, sa treaca in fata, pentru a ramane cu sanse reale in lupta pentru titlu.

Cu toate acestea, intrebat daca va proceda la fel si in ultima cursa din Brazilia, Raikkonen a dezvaluit ca nu are nicio preferinta in privinta viitorului campion mondial.

"Pentru Massa si Ferrari ar fi frumos daca el ar castiga titlul. Dar sincer sa fiu, pentru mine nu are nicio importanta cine castiga", a declarat finlandezul pentru postul de televiziune RTL.

Comentarii (6)

  • pai si normal...
    ...ar fi si culmea sa se bucure ptr Massa, dupa episodul China! Ii apreciez caracterul si sinceritatea lui Kimi, dar mai ales il apreciez ca pilot, chiar daca acum e in tabara rosie. Respecte, Kimi!
    0 0
  • @marianescu
    Daca nici pe Massa nu il interesa anul trecut cine castiga titlul, Kimi nu ar mai fi fost campion mondial. Fara comentarii ce spune Kimi, dar asa e in viata, uiti cand primesti ajutor. E mai usor sa primesti decat sa dai.
    0 0
  • crismar56
    tocmai s-a mai linistit circul cit China (:P) despre depasirea Massa - Kimi. tie ti s-a parut ca a fost uitare din partea lui Kimi ? desi expresia ta are in viata reala cum bine stim aplicabilitate de 90%, mai exista si exceptii ...
    0 0
  • Kimi
    Il inteleg pe Kimi ca e suparat dar parca nu e corect fata de echipa sa gandesti asa.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kimi
    Pacat, daca nu castiga el titlul, nici Ferrari sa nu mai lupte sau? Intelegem ca anul acesta a fost greu pentru el dar echipa a facut tot ce s-a putut face si i-au oferit tot suportul necesar. Au fost si curse in care a gresit el dar si curse in care a gresit echipa, dar se mai intampla. Pana la urma este intr-o echipa si cum spunea Stefano, ei gresc ca un tot unitar nu ca parti independente.

    Acuma intrebarea mea este asta: Sa presupunem ca Kimi nu-l lasa pe Felipe sa treaca de el si in Brazilia pleca cu un handicap de 9 puncte, se simtea ma bine dupa cursa din Brazilia? Adica decat sa incerci tot ce se poate sa castigi mai bine... te lasi pagubas nu?
    0 0
  • bun
    a avut un sezon greu si ghinionist....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru