Raikkonen nu renunta la victorie

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 07.09.2008
Kimi Raikkonen nu renunta la victorie in Marele Premiu al Belgiei, desi a avut o prestatie dezamagitoare in calificarile de sambata.

Campionul mondial, castigatorul ultimelor trei Grand Prix-uri de la Spa, va pleca in cursa doar de pe locul 4, fiind surclasat de toti rivalii sai in lupta pentru pole position.

Finlandezul a admis ca este dezamagit de rezultat, insa sustine ca poate obtine victoria in cursa de duminica.

"In al doilea tur rapid din Q3 am facut o mica greseala, iesind prea larg in virajul 7. Este pacat, pentru ca m-a costat timp pretios si as fi putut fi pe un loc superior pe grila de start", a declarat Raikkonen.

"Sunt destul de multumit de masina, care pare sa se comporte asa cum vreau. Bineinteles, sunt putin dezamagit, pentru ca mi-ar fi placut sa ma descurc mai bine. Locul 4 este departe de ideal pentru a tinti victoria, dar asta nu inseamna ca renunt la speranta. Stim ca avem potential, mai ales in ritm de cursa. Totusi, vremea va fi un factor cheie si vom incerca sa obtinem cel mai bun rezultat posibil".

Comentarii (4)

  • eu nu pricep
    hamilton se lauda cu mclaren si primeste puncte.... kimi are sperante la titlu si lui i se iau puncte ???
    0 0
  • @tiby2403
    Kimi a fost depunctat pentru declaratiile facute dupa calificari, in care spune ca a gresit si ca este dezamagit de performantele sale. A contat si faptul ca spera la victorie, dar in economia stirii mai greu "atarna" rezultatul slab din calificari.
    0 0
  • ASA DA!
    Fernando Alonso va fi la ferrari in 2010 nu stiti cat de bucuros sunt .....sunt FAN ALONSO foreverr......
    0 0
  • @daniel.popescu
    hmmm... ok. priceput.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru