Raikkonen regreta incidentul cu Sutil

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.05.2008
Kimi Raikkonen si-a exprimat regretul pentru faptul ca l-a obligat pe Adrian Sutil sa abandoneze in Marele Premiu al statului Monaco.

Pilotul echipei Force India rula pe locul 4 in cursa cand Raikkonen, aflat in acel moment pe locul 5, a pierdut controlul masinii si l-a lovit din spate pe german cu numai cateva tururi inainte de final. Sutil a reusit sa ajunga la boxe, insa a fost nevoit sa abandoneze.

"Cred ca franele mele au fost prea reci si am blocat spatele masinii", a declarat Raikkonen dupa cursa. "Aproape am pierdut masina, dar din pacate l-am lovit. Este trist pentru ei pentru ca nu sunt prea des in postura de a castiga puncte. Asa ca imi pare rau pentru el, dar nu am putut face nimic. Am incercat sa incetinesc, dar nu aveam unde sa ma duc si am pierdut locul 5".

Accidentul a completat weekendul de uitat al pilotului finlandez, care a pierdut sefia clasamentului in urma victoriei lui Lewis Hamilton. "Nu a fost una dintre cele mai bune curse, dar asa se intampla, uneori iti merge bine, iar alteori iti merge rau", a adaugat finlandezul. "Am facut cateva greseli si echipa la fel, iar acum am platit pretul. Dar vom merge la urmatoarele curse si speram sa fie mai bine".

Comentarii (4)

  • hamilton
    "care a pierdut sefia clasamentului in urma victoriei lui Felipe Massa" eu stiam ca a castigat hamilton, cred ca toata lumea stie asa.
    0 0
  • Sal
    Citeste mai bine,,Accidentul a completat weekendul de uitat al pilotului finlandez, care a pierdut sefia clasamentului in urma victoriei lui Lewis Hamilton. "
    0 0
  • de ce depunctare?
    Desi poate parea ca acum caut nod in papura, dupa cum e formulata stirea Raikkonen face un gest demn prin faptul ca regreta ce a facut, deci ar trebui sa primim puncte, nu sa fim depunctati, ca in cazul stirii despre accidentul in sine :D
    it's .... complicated
    0 0
  • punctaj
    Multe sunt aiurea in sistemul de punctare, dar suntem toti in aceeasi situatie, suntem depunctati pt piloti/echipe care nu au nimic de-a face cu echipa noastra...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru