Raikkonen simte "o diferenta uriasa" fata de 2007

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.03.2008
Kimi Raikkonen spune ca se simte cu totul alt om acum fata de anul trecut, cand nu castigase inca titlul mondial.

"Personal simt o diferenta uriasa la startul acestui sezon fata de 2007. Acum cunosc echipa si modul in care lucreaza si nu vor mai fi suprize", a declarat Raikkonen. "Am construit relatii bune cu inginerii si ne intelegem: ei stiu cum vreau sa-mi setez masina cel mai bine". Raikkonen spune ca asteapta cu nerabdare inceperea noului sezon si crede ca monopostul F2008 este mai bun decat cel de anul trecut. Cred ca mergem la Melbourne cu o masina competitiva", explica Raikkonen.

"Testele din iarna au decurs foarte bine. F2008 reprezinta un pas inainte fata de masina pe care am avut-o anul trecut. Echipa a facut o treaba minunata. Mai ales in zonele in care nu eram prea puternici, cum ar fi comportamentul masinii in virajele lente si peste vibratoare. Ar trebui sa fim puternici in orice situatie, chiar daca nu poti fi sigur de nimic. Avem un pachet puternic, rapid, competitiv si fiabil. Ar trebui sa luptam pentru victorii in fiecare cursa si, in cele din urma, pentru cele doua campionate".

Seful echipei Ferrari, Stefano Domenicali, crede insa ca viteza nu va fi factorul decisiv in lupta pentru titlu. "Cred ca trebuie sa fim foarte atenti cand analizam datele din teste. Totusi, masina noastra pare sa fie buna, dar trebuie sa vedem unde sunt ceilalti in privinta performantei si a fiabilitatii. Sunt destul de sigur ca in acest sezon fiabilitatea va face diferenta, mai ales in prima jumatate a sezonului. Asa ca vreau sa fiu precaut si sa nu spun prea multe pana nu vedem ce se intampla".

Comentarii (7)

  • sonia78
    kimi
    E normal, a castigat mai multa incredere in el insusi! Go Kimi!
    0 0
  • Go Kimi!
    Am mizat pe Kimi de la inceput. Ii tin pumnii!
    0 0
  • ferrari
    super masinacu super pilot ...go kimi go...forza ferrari
    0 0
  • alexandra
    Kimi the best!!!!!!!!!!
    Kimi e cel mai bun si va castiga si in 2008.only because is the best!:)
    0 0
  • radcargt
    Raikkonen simte "o diferenta uriasa" fata de 2007
    da si eu pe kimi.ca sunt ferrari-st sa vedem grila din melbourne-albert park sa mane sa sune...FORZZA FERRARI .si..daca ploua?
    0 0
  • kimi
    kimi e nascut campion . totusi spiritul sau nordic se potriveste mult mai bine la volanul "sagetilor arginti " .
    0 0
  • @mikha
    Sigur??? De-aia a stat atatia ani acolo si a fost looser si a devenit campion la Ferrari din primul an???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru