Raikkonen: "Va fi dificil sa ii batem pe McLaren"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 05.08.2007

Kimi Raikkonen va pleca de pe locul 3 in cursa de la Hungaroring, dupa ce detinatorul pole position-ului, Fernando Alonso, a fost retrogradat pe locul 6 dupa incidentele din finalul calificarilor. Finlandezul sustine ca lupta cu McLaren pentru victorie va fi dificila, insa crede ca va reusi sa se claseze in fata celor de la BMW.

"Masina a fost destul de buna, dar nu a fost suficient de rapida. Probabil avem mai mult combustibil decat ceilalti, dar cu siguranta McLaren este in forma foarte buna aici. Nu sunt ingrijorat de BMW-Sauber, in cursa ar trebui sa fim mai buni decat ei. Va fi dificil sa ii batem pe cei de la McLaren aici. Am mai mare nevoie de puncte decat pilotii McLaren, asa ca voi face tot posibilul sa castig. Dar, asa cum am mai spus, va fi dificil", spune Raikkonen.

Pilotul echipei Ferrari se bazeaza pe un start bun, care sa ii permita sa il depaseasca pe Nick Heidfeld, pilotul BMW urmand sa plece din fata sa. "Ma astept sa avem o masina mai buna in cursa decat in calificari.

Am o presimtire buna in privinta asta si vom vedea ce se va intampla duminica. Este o cursa lunga si vom forta constant. Heidfeld va pleca din fata mea, dar in ultima vreme am avut starturi foarte bune, asa ca sper sa recuperez ceva", a mai precizat Raikkonen.

Comentarii (5)

  • imposibil...
    de fapt este chiar imposibil,mai trebuie sa treci si de Heidfeld(timp pierdut ) si o sa te vezi la 30 sec de lider pe final...
    0 0
  • sa vedem ce iese
    dar Kimi mai are ceva...4-5 ture de benzina in plus
    0 0
  • @Giannig
    pai dak este sa ne gandim asa...Alonso are benzina mai multa k toti,se pierde timp pana treci de un adversar...asta in timp ce liderul se distanteaza
    0 0
  • ...
    nu, Alonso nu are benzina mai multa decat toti...e doar al 6lea ca a fost penalizat. Ferrari nu aveau sansa unei victorii aici si au ales sa mearga conservativ, Kimi va urca pana pe 2.
    0 0
  • Benzina?
    Alonso a facut pole. De unde benzina mai multa? E asa greu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru