Raikkonen vrea sa plece cu fruntea sus de la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.10.2009
Kimi Raikkonen spera sa contribuie la ocuparea locului 3 in clasamentul constructorilor in ultima sa cursa pentru Scuderia Ferrari.

Ferrari a pierdut locul 3 in clasamentul constructorilor in fata rivalilor de la McLaren, insa Kimi Raikkonen ramane optimist ca Scuderia isi va indeplini obiectivul in ultima cursa.

Finlandezul admite insa ca McLaren va fi greu de invins, mai ales ca britanicii au continuat dezvoltarea monopostului.

"Vom incerca sa incheiem acest sezon dificil cu un rezultat bun care sa fie suficient pentru a obtine locul 3 in clasamentul constructorilor, pe care McLaren ni l-a luat in Brazilia. Va fi dificil,deoarece competitia este foarte puternica. Competitorii nostri directi continua sa isi imbunatateasca masina, in timp ce noi folosim acelasi monopost cu care am concurat in Ungaria in luna iulie", a declarat finlandezul pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Marele Premiu din Abu Dhabi va fi ultima cursa pentru Ferrari a lui Raikkonen, dupa ce finlandezul si-a reziliat intelegerea cu echipa pentru a-i face loc lui Fernando Alonso. Raikkonen spune insa ca este mandru de performanteleobtinute alaturi de italieni.

"Este momentul sa le spun la revedere baietilor de la Ferrari dupa cei trei ani petrecuti impreuna.

Sunt mandru de performantele obtinute, in special de titlul pilotilor din 2007 si de cel al constructorilor dinacelasi an si din 2008", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • ...
    hai kimi..arata-le tuturor k esti the best
    0 0
  • ...
    Trist..conducerea Ferrari face o greseala alegandul pe Massa in locul lui Kimi.
    O pereche Alonso - Kimi ar fi fost geniala.
    0 0
  • scuderia
    ma surprinde in mod foarte placut sa vad ca desi esti fan Ferrari,il sustii pe Kimi si faci comentarii frumoase la adresa lui in mod repetat :)
    0 0
  • kimi
    asa se incheie cariera unui pilot extrem de talentat din cauza unor dobitoci ce vor ingropa Ferrari.Dumnezeu sa-i ajute !
    0 0
  • pacat
    Kimi este mult peste Massa, care in cariera lui nu cred ca a facut mai mult de 3 depasiri...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru