Red Bull a încheiat un parteneriat cu LG

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.07.2010
Red Bull Racing a încheiat un parteneriat tehnic cu producătorul de electronice LG Electronics.

Red Bull Racing a anunţat vineri la Hockenheim semnarea unui parteneriat cu LG, unul dintre cei mai importanţi producători de electronice din lume.

Înţelegerea multianuală prevede furnizarea de către LG a produselor electronice necesare echipei pe circuit şi la sediul central din Milton Keynes. În schimb, logo-ul LG va apărea în trei zone proeminenţe ale monopostului RB6, pe combinezoanele piloţilor şi pe căşti.

"Suntem încântaţi să primim LG ca partener al echipei Red Bull Racing. LG Electronics este o companie inovatoare care se potriveşte bine cu capacitatea de inovaţie pe care a demonstrat-o Red Bull Racing. Acest parteneriat semnalizează progresele făcute de echipa într-un timp scurt pentru a atrage branduri premiuri precum LG", a declarat Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing.

LG este sponsorul oficial al Formulei 1 începând din sezonul 2009, pe baza unui contract pe cinci sezoane semnat cu Formula One Management.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru