Red Bull: "Alonso este principala ameninţare în lupta pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.07.2012
Christian Horner admite că sezonul 2012 este unul echilibrat, însă îl evidenţiază pe Fernando Alonso drept principalul rival în lupta pentru titlul mondial.

Fernando Alonso este singurul pilot care a obţinut două victorii în acest sezon, datorită cărora este lider în clasamentul general cu un avans de 20 de puncte în faţa lui Mark Webber.

De aceea, nu este surprinzător că, atunci când a fost întrebat care este cel mai mare rival al lui Webber şi Sebastian Vettel în acest sezon, Christian Horner, şeful Red Bull, a replicat:

"Pilotul este, evident, Alonso. Dar sunt atât de mulţi piloţi care sunt în luptă, lucru valabil şi pentru echipe. Cred că Formula 1 nu a fost niciodată atât de deschisă ca în acest an, când am mers la Marile Premii cu opt potenţiali învingători".

Oficialul campioanei mondiale anticipează că Red Bull Racing ar putea avea o misiune dificilă la Silverstone la sfârşitul acestei săptămâni, atât din cauza configuraţiei circuitului, cât mai ales prin prisma informaţiilor meteo, care anunţă o vreme răcoroasă şi ploioasă.

"La Valencia monopostul a lucrat foarte bine, dar asta s-a întâmplat la temperaturi mari cu o configuraţie diferită.

Sperăm să continuăm la Silverstone, dar este un circuit cu o configuraţie complet diferită, probabil cu temperaturi mai mici şi poate cu puţină ploaie. Sperăm ca monopostul să fie competitiv şi, dacă putem fi competitivi la Valencia şi Silverstone, atunci restul sezonului arată promiţător", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru