Red Bull: "Nu ne interesează Hamilton, nu este disponibil"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.06.2011
Christian Horner susţine că Red Bull nu este interesată de serviciile lui Lewis Hamilton întrucât britanicul este sub contract cu McLaren.

Red Bull Racing a clarificat la Valencia speculaţiile din presa internaţională potrivit cărora a purtat negocieri cu Lewis Hamilton în privinţa unui contract pentru sezonul 2013.

Şeful Christian Horner susţine că fostul campion mondial nu se află pe lista de achiziţii a lui Red Bull, dar nu pentru că acesta nu este suficient de bun, ci pentru că este sub contract cu McLaren.

"În primul rând, cred că orice pilot din pitlane ar vrea să piloteze pentru Red Bull. Vrem să avem cea mai bună linie de piloţi pe care o putem avea, dar vrem să avem şi o linie de piloţi care lucrează în armonie ca echipă. Prin urmare, trebuie să luăm în calcul anumite lucruri când selectam piloţii. Nu ne-am gândit foarte mult dacă o combinaţie între Hamilton şi Sebastian Vettel ar funcţiona, întrucât nu cred că este disponibil şi suntem mulţumiţi cu actualii piloţi pe care îi avem", a declarat britanicul în vârstă de 36 de ani, citat de publicaţia Autosport.

Speculaţiile privind o potenţială plecare la Red Bull Racing a lui Hamilton au apărut în paddock-ul de la Montreal, după ce britanicul a purtat o discuţie cu şeful echipei.

Horner susţine că a fost luat prin surprindere de vizita lui Hamilton, însă a refuzat să dezvăluie natura exactă a discuţiei.

"Vizita lui Hamilton de la Montreal a fost o surpriză, iar conţinutul discuţiei nu îl voi dezvălui aici. Dar Hamilton este pilot la McLaren. Este la McLaren de peste 10 ani şi suntem mulţumiţi de Vettel, cu care avem un contract pe termen lung (n.r - până în 2014), şi suntem mulţumiţi de munca depusă de Mark Webber. Speculaţiile contrare sunt doar speculaţii în acest moment", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (5)

  • Schumy fan 4 ever
    Un mare FAS al presei. Ce surpriza...
    3 2
  • Mda, s-o fi dus Ham la boxa Red Bull sa-l intrebe de sanatate pe Horner..
    4 3
  • Mai joaca cineva F1 challenge 2011 ? Pe sfarsit de cursa nu mai merge frana merge taras, ce trebuie sa fac ? Unde se seteaza frana ?
    0 1
  • @Gabi: a "cedat" suspensia/frana spate, asta s-a intamplat. O setare mai grijulie sau chiar ceva de pe net (search pe forum) o sa dea rezultate.
    On: normal ca nu ii intereseaza daca nu este disponibil!!! Si eu vreau sa circul pe o autostrada normala in Ro, dar nu este disponibila!
    0 0
  • Reactor
    @Gabi
    Ai discuri de frana prea mici si se uzeaza inainte de sfarsitul cursei, sau ai ventilatia prea mica la frane (Air duct)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru