Red Bull spera sa depaseasca Williams la constructori

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.10.2007

Oficialii echipei Red Bull considera ca pot depasi Williams in clasamentul constructorilor dupa ce au reusit sa aduca puncte pretioase dupa Marele Premiu al Japoniei. Desi au ratat cele 8 puncte aferente locului 2 cand Mark Webber a abandonat, locul 4 ocupat la final de David Coulthard i-a adus la numai 5 puncte in spatele lui Williams.

Acum, seful echipei, Christian Horner, spune ca team-ul spera sa se apropie de rivalii din campionat. "Ne-am apropiat", a declarat Horner. "Micsoram distanta. Suntem la 5 puncte in spate desi ar fi trebuit sa fim in fata cu doua curse inainte de final. Performanta din weekendul trecut a fost destul de buna si imi pare rau pentru Mark care dupa ce a condus fantastic nu a castigat nimic".

Horner il lauda pe pilotul australian, spunand ca valoarea acestuia este subestimata. "Webber nu a facut altceva decat sa ma surprinda tot anul", a spus Horner. "Pentru mine este probabil unul dintre cei mai subapreciati piloti din F1, iar in Japonia si-a demonstrat din nou abilitatile.

Orice abandon la acest nivel doare. Ar fi fost un podium si chiar am fi avut sanse la victorie. Astfel de ocazii nu se ivesc prea des si trebuie sa profiti la maxim atunci cand se ivesc".

Comentarii (5)

  • ...
    bravo Webber!
    0 0
  • ...
    dar puncte pentru el?
    este laudat de seful echipei.
    0 0
  • mi se pare chiar aiurea...
    Sa nu fie punctat serios la toate cele afirmate despre el chiar de boss-ul echipei Red Bull...
    0 0
  • Totul in regula acum... :)
    cu adaugarea ulterioara ;-)
    0 0
  • opriti teroarea
    scoateti baneru ala cu beeeep beeep beeep
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru