Red Bull: "Webber trebuie să-l depăşească pe Alonso"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 14.11.2010
Christian Horner a admis că Mark Webber este obligat să-l depăşească pe Fernando Alonso la start pentru a avea şanse la titlul mondial.

Fernando Alonso a luat o opţiune importantă pentru titlul mondial după ce s-a clasat pe locul 3 în calificări, în condiţiile în care Mark Webber va pleca doar de pe locul 5 al grilei de start.

Chiar dacă situaţia celor de la Red Bull s-a complicat semnificativ, şeful Christian Horner susţine că strategia echipei este relativ simplă şi implică obligativitatea ca Webber să-l depăşească pe Alonso.

"Misiunea lui Sebastian Vettel (n.r - locul 1 pe grila de start) este foarte clară, trebuie să plece bine, să ţină capul jos şi să se descurce. Webber trebuie să-l depăşească pe Alonso, pentru că nu ne putem permite să terminăm în spatele lui. Singura modalitate prin care-l putem învinge este să-l depăşim. Trebuie să lucrăm bine la boxe şi să avem un start bun, pentru că ştim că avem o maşină bună. Degradarea pneurilor soft va reprezenta un factor cheie, iar noi ne-am descurcat bine cu ele. Va fi o cursă lungă", a declarat britanicul în vârstă de 36 de ani.

Marele Premiu din Abu Dhabi, care va decide numele noului campion mondial, va începe la ora 15:00.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • Webber
    cool
    ori trec de Alfonsito si Vettel imi cedeaza locul, ori il scot pe Alfonsito din joc si castiga Vettel. E important startul: daca Massa nu ma loveste acolo, nu ma mai prinde.
    6 3
  • vise
    as vsa castige webber...dar numai o minune il mai poate salva...
    4 2
  • info
    Salut. Rog si eu pe cineva sa imi spuna unde pot vedea f1 pe net??? va rog mult de tot!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru