Renault: "Putem sa-i invingem pe Toyota"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.08.2008
Desi este impresionat de performantele recente realizate de Toyota, Pat Symonds este increzator ca Renault poate castiga lupta cu japonezii pentru locul 4.

Toyota si-a consolidat poozitia a patra in clasamentul constructorilor dupa Marele Premiu al Europei, avand un avans de 10 puncte in fata rivalior de la Renault.

Directorul departamentului de inginerie al Renault, Pat Symonds, a admis ca japonezii s-au descurcat foarte bine in ultimele GP-uri. "Toyota este o echipa cu multe pante ascendente si descente in istoria lor, poate ca anul acesta mai putin decat inainte", a spus Symonds pe site-ul oficial al francezilor.

"Stim ca, daca vorbim de circuite cu forte de apasare aerodinamica foarte redicate, Toyota este foarte, foarte buna, iar Ungaria este un exemplu in acest sens. La Valencia s-au chinuit la inceput cand ambii piloti erau nemultumiti de masina, dar duminica au obtinut un rezultat bun".

Cu toate acestea, Symonds este increzator ca Renault are forta necesara de a invinge Toyota in lupta pentru locul 4. "Nu subestimam pe nimeni, stim ca toti competitiorii trebuie tratati cu respect si trebuie sa luptam din greu cu ei", a adaugat el.

"Cred ca ii putem bate pe cei de la Toyota, cred ca avem o masina mai buna decat ei si suntem o echipa mai buna decat ei, dar nu ne va fi usor".

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    Mda
    Imi este foarte neclar de ce se foloseste ING Renault peste tot. Este ceva special cu echipa asta? Sau sa inteleg ca daca ING plateste le aratati numai lor numele? Pai nu vad nici o reglementare ca daca tot aratati ING Renault sa nu vedem si Vodafone McLaren si Malboro Ferrari.

    Imi este foarte neclara situatia asta. Si cam ciudata totusi.
    0 0
  • hm da!
    Salut,m-am cam saturat de imagine aing renault,as fi vrut sa fie ca inainte masina renault cu aceasta culoare are numai ghinion sa fim sinceri..........salut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru