Revenirea lui Raikkonen în Formula 1 a devenit incertă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.10.2011
Şansele ca Williams să-l readucă pe Kimi Raikkonen în Formula 1 au scăzut dramatic din cauza incertitudinilor privind semnarea unui contract de sponsorizare cu o bancă din Qatar.

Presa internaţională speculează de câteva săptămâni că Williams se află în plin proces de negociere cu Kimi Raikkonen pentru o revenire spectaculoasă în Formula 1 în sezonul 2012, întrucât finlandezul este condiţia pusă de banca Qatar National Bank din Qatar pentru a deveni sponsor al echipei.

Totuşi, Williams nu a primit încă o garanţie fermă din partea băncii din Qatar că va obţine finanţare în cazul în care va semna cu Raikkonen, motiv pentru care britanicii au început deja să caute alternative. Williams speră să găsească un pilot care să aducă bani la echipă prin intermediul sponsorilor care să facă pereche cu venezueleanul Pastor Maldonado pentru a-l înlocui pe veteranul Rubens Barrichello.

Brazilianul speră să rămână în Formula 1 şi în sezonul următor şi a dezvăluit că Williams va lua o decizie finală în privinţa viitorului său până la ultima cursă a sezonului din 27 noiembrie, programată la Interlagos.

"Sper ca înainte de Marele Premiu al Braziliei să ştim.

Fanii trebuie să ştie. Cei de la Williams mi-au spus că ar vrea să ia o decizie înainte de Brazilia, aşa că asta este ceva pozitiv. Sper să fie aşa", a declarat el.

Barrichello a demarat deja negocierile cu alte echipe, inclusiv cu cei de la Renault, însă este puţin probabil ca echipa anglo-franceză să mizeze pe serviciile sale.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • Fabian
    Tot ce face omuletul asta e incert..pacat.
    7 0
  • Kimi
    Pacat pentru el.
    Cred ca a facut o greseala ca a plecat din Formula 1... are talent si caracter :) si cred ca mai are ceva de spus in F1.
    2 1
  • ar fi fain revina
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru