Romanul Herck domina testele GP2 de la Paul Ricard

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Romanul Michael Herch a stabilit cel mai bun timp in cadrul unei sesiuni de teste de la Paul Ricard din competitia GP2.

GP2, competitia care a dat cele mai multe talente in Formula 1 in ultimii ani, a programat in aceasta saptamana ultima sesiune de teste din acest an pe circuitul Paul Ricard din Franta.

Protagonistul primei zile de teste a fost pilotul roman Michael Herck, care a stabilit cel mai bun timp atat in sesiunea de dimineata, cat si in cea de dupa-amiaza. Pilotul echipei DPR a fost cronometrat dupa-amiaza cu 1:12.271, imbunatatindu-si cu peste sapte zecimi de secunda timpul realizat in cursul diminetii.

Rezultatul obtinut de roman este cu atat mai surprinzator cu cat acesta nu a obtinut niciun punct in sezonul 2009, echipa sa fiind de altfel singura din GP2 care nu si-a trecut in cont niciun rezultat pozitiv pe parcursul anului. Cel mai bun rezultat al romanului in editia recent incheiata a fost un loc 8 in cursa sprint din Marea Britanie, Herck fiind la al doilea sezon petrecut in GP2. Tatal lui Herck, Andre Herck, a cumparat echipa DPR in luna aprilie a acestui an.

Romanul nascut la Bucuresti in 1988 a castigat pe parcursul carierei sale trei titluri in competiile Formula Renault Monza (2004), Formula Junior 1600 Spania (2004) si Formula 3 Austria (2005).

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Bravo lui... si voua!
    Felicitari! Bine ca macar voi mai ziceti cate ceva despre el, ca "maestrul" Micki Alexandrescu il reneaga cu inversunare! Pentru Micki nu exista decat Doru Sechelariu... :(
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru