Rosberg admite ca ar putea pleca de la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.02.2009
Nico Rosberg a dezvaluit ca va pleca de la Williams la finalul acestui sezon daca echipa sa nu ii va furniza un monoopost capabil sa lupte pentru victorii.

Privit in Formula 1 drept unul dintre cei mai talentati piloti, Rosberg a reusit in cei trei ani ai carierei sa obtina doar doua podiumuri pentru Williams.

Germanul a marturisit ca isi doreste foarte mult sa piloteze pentru o echipa de top in sezonul 2010, admitand totodata ca va parasi Williams daca in acest sezon nu va avea la dispozitie un monopost capabil sa lupte pentru primele locuri.

"Pentru mine acest an este crucial. In primul rand pentru ca vreau sa am succes in acest sport, de aceea pilotez aici. Sper sa am o masina cu care sa pot obtine succese in acest an, este foarte posibil si sper sa fie asa", a declarat germanul in cadrul unui eveniment media organizat de Wiliams.

"Daca nu, atunci va trebui sa vad, pentru ca cel tarziu in 2010 vreau sa fiu intr-o masina de top. Imi doresc ca acea masina sa fie Williams, asta ar fi fantastic. Ar fi ceva special pentru mine sa am succes cu aceasta echipa. Ma inteleg foarte bine cu toata lumea si ar fi grozav sa avem succes impreuna.

Ar fi un sentiment grozav, asa ca sper sa fie Williams".

Contractul lui Rosberg cu Wiliams expira la finalul acestui an, insa germanul spune ca deocamdata vrea sa se concentreze numai pe sezonul care va incepe in luna martie. "Nu ma gandesc inca la asta, sunt doar concentrat sa dau tot ce am mai bun din mine pentru masina la inceputul sezonului, dar si pentru ca este un moment fantastic. Sunt foarte interesat de tehnica si cu noile reguli exista foarte multe posibilitati, dar si lucruri pe care trebuie sa le intelegi. Este un moment interesat, asa ca la asta ma concentrez acum, iar apoi vom vedea ce vom face. Dar sunt increzator ca imi vor da o masina buna".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru