Rosberg, cel mai rapid pe ploaie la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.02.2008

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp in prima zi de teste de la Barcelona, in contextul in care vremea a bulversat in mare masura programul echipelor. Intrucat pista nu a fost complet uscata pe tot parcursul sesiunii, echipele au decis sa limiteze testele si numai 8 piloti au iesit pe circuit.

Practic, numai pilotii echipei Williams, Nico Rosberg si Kazuki Nakajima, au reusit sa testeze in mod adecvat, parcurgand 73 si respectiv 96 de tururi, germanul impunandu-se fara probleme in fata rivalilor sai cu timpul de 1:30.675. Mark Webber s-a clasat al treilea la volanul monopostului Red Bull, chiar daca australianul a parcurs doar 26 de tururi. Coechipierul sau, David Coulthard, a reusit al 5-lea timp.

Intre cei doi piloti Red Bull s-a intercalat Fernando Alonso, spaniolul acoperind doar 16 tururi, in timp ce Nelson Piquet Jr a parcurs doar 8 tururi. Pilotul echipei Toyota, Jarno Trulli, s-a clasat al 6-lea, in timp ce coechipierul sau, Kamui Kobayashi, a efectuat doar turul de instalare.

McLaren Mercedes ar fi trebuit sa testeze azi, insa echipa a amanat iesirea pe pista din cauza vremii. Oficialii echipei au anuntat pilotii McLaren vor iesi pe circuit maine numai daca vremea va fi buna.

Timpii inregistrati astazi:

 Loc  Pilot  Echipa  Timp  Tururi
 1  Rosberg  Williams  1:30.675  73
 2  Nakajima  Williams  1:32.370  96
 3  Webber  Red Bull
 1:32.599  26
 4  Alonso  Renault  1:32.820  16
 5  Coulthard  Red Bull
 1:32.924  22
 6  Trulli  Toyota  1:33.283  57
 7  Piquet  Renault  1:40.073  8
 8  Kobayashi  Toyota  fara timp  1

 

Comentarii (5)

  • happy!
    Desi nu au putut testa toti pilotii din cauza vremii, il felikit pe Rosberg pt rezultatul obtinut!:) Sper ca Nico, sa fie urmatorul F1 Champion! Felicitari! :)
    0 0
  • ShArKy
    yap
    shi cu ce diferenta..aproape 2 sec...e super tare pilotul...daca ar avea masina cel putin ca raikkonen si hamilton cred ca i-ar bate ;)...
    0 0
  • teste barcelona
    alonso nu a fortat iar kimi nici nu a alergat
    0 0
  • Sugestie
    Nelegat de subiect dar am o mica sugestie pt F1Champ 2008 (scriu aici ca stiu ca cititi mai repede decat pe forum).Cand schimbi pilotul/managerul de echipe nu scrie din ce echipa face parte... recomandarea mea ar fi sa scrieti in paranteza si echipa lui ca la manageri de echipe dar mai ales la pilotii de teste e destul de greu sa ii retii.(Si inca ceva, ar fi trebuit sa lasati sa se poata introduce ENTER in mesajele ce apar aici ca mesajele lungi arata rau si sunt greu de citit cand sunt un flux continuu)MS!
    0 0
  • one net this year !
    Rosberg va fi revelatia de anul asta .. pariez pe el .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru