Rosberg isi lauda echipa

Publicat Vineri, 20.04.2007

Nico Rosberg i-a intors vorbele frumoase directorului tehnic Sam Michael, care l-a laudat pe pilotul sau afirmand despre el ca s-a maturizat si ca spre deosebire de sezonul trecut in 2007 se observa o evidenta revenire de forma in ceea ce-l priveste pe pilotul german.

"Despre echipa se poate spune la fel de bine ca si-a revenit. Tehnicienii se comporta exemplar si mi-au pus la dispozitie o masina cu care arat ce pot cu adevarat. Asa ca ar trebui sa vedem ambele fete ale monedei", afirma Nico. "Pe de alta parte, este adevarat ca lucrez din greu pentru a ma prezenta intr-o forma cat mai buna si ca cer foarte mult de la mine insumi. Chiar daca vorbim de conditia fizica, de relatia cu echipa sau de masina, exista intotdeauna lucruri pe care le poti imbunatati", completeaza Rosberg.

Cu toate acestea, drumul pana la performantele actuale nu a fost deloc usor: "In 2006 am inceput prost si a trebuit sa luam totul de la zero in 2007. Insa din experientele grele inveti multe. O persoana foarte puternica trebuie sa transforme momentele dificile in unele pozitive.

Asta trebuie sa facem si noi acum", crede tanarul pilot german.

Comentarii (3)

  • da...
    anul trecut nici RosBENG nu erai... hai ca mai ai de invatat... (ca talent inascut nu esti)
    0 0
  • avocatu
    :))
    ce faci mah joeadrianblack, incerci sa vb cu rosberg? :))
    0 0
  • roxy_goldy
    era cine e si acum
    Anul trecut era ROSBERG ca si acum, asa ca ciocu' mic. A vazut cineva talente inascute? poate doar de artisti poti vorbi in felul acesta. Sportivi inascuti nu exista. Nico e tanar si se descurca bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru