Rosberg, pregatit sa lupte pentru victorii

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.10.2009
Nico Rosberg sustine ca este pregatit sa concureze pentru o echipa capabila sa obtina victorii, insa a refuzat sa comenteze speculatiile despre o posibila plecare la Brawn GP.

Nico Rosberg se afla la unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, in ciuda faptului ca nu a terminat nicio cursa pe podium.

Germanul a acumulat 34.5 puncte si a adus toate punctele pentru Williams, care ocupa locul 6 in clasamentul constructorilor. In urma acestor rezultate, Rosberg considera ca a demonstrat ca merita sa concureze pentru o echipa capabila sa castige curse in mod regulat.

"Sunt pregatit sa am un monopost care sa castige curse. Cand ai un sezon bun increderea in fortele proprii creste. Cu siguranta mi-am imbunatatit reputatia in acest an, dar inca am nevoie sa fiu intr-o astfel de masina pentru a demonstra asta. Sunt foarte multumit de sezonul meu. Am fost consecvent si poate ca am castigat puncte in fiecare cursa. A fost un sezon important pentru mine deoarece contractul meu cu Williams se incheie la finalul sezonului si acum am oportunitatea de aobtine un loc bun pentru anul viitor", a declarat el citat de publicatia Autosport.

De asemenea, Rosberg a laudat Williams pentru monopostul din acest sezon, cu atat mai mult cu cat a petrecut foarte mult timp la echipa cu sediul in Groove, marea Britanie.

Cea mai probabila destinatie pentru Rosberg este Brawn GP, insa germanul a refuzat sa comenteze aceste informatii, marginindu-se sa laude echipa lui Jenson Button si Rubens Barrichellopentru cucerirea celor doua titluri mondiale.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru