Rosberg: "Suntem a patra forta din Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.03.2008
Nico Rosberg sustine ca Williams sunt in continuare a patra forta din Formula 1, desi nu au reusit sa castige niciun punct in Marele Premiu al Malaeziei.

Pilotul echipei Williams, Nico Rosberg, este optimist in privinta performantelor monopostului FW30, in ciuda unui weekend dezastruos in Malaezia.

Dupa podiumul reusit in Australia, Rosberg s-a chinuit atat in calificarile, cat si in cursa de la Sepang, nereusind sa castige niciun punct. Cu toate acestea, Rosberg spune ca are toate motivele sa creada ca Williams sunt in continuare a patra forta din Formula 1.

"Sunt fericit. Un podium este un podium. L-am obtinut noi insine", a declarat Rosberg. "Bine, Kovalainen a avut ghinion cu safety car-ul, dar nu a fost un cadou nemaipomenit pentru noi. Acel rezultat a fost minunat pentru echipa.

Asa ca este acceptabil sa avem un weekend ceva mai rau in Malaezia, mai ales ca totul s-a intamplat din cauza asfaltului. Vom reveni in Bahrain. Cred in continuare ca suntem a patra echipa din F1".

Comentarii (14)

  • truli a zis acelasi lucru azi
    pana la urma va fi renault sau red bull :))))))))))))))
    0 0
  • bou ce sunt
    l am shimbat pe rosberg cu truli
    0 0
  • degeaba l-ai schimbat
    Eu am asteptat stirea cu Trulli de dimineata. Si el zicea ca sunt a patra forta din F1. Dar aparent s-a trecut de mult peste stirea asta.
    Acum ar trebui sa urmeze RedBull cu Coulthard.
    0 0
  • raspuns pt aabc2-esti informat mai bine
    nu esti bou.....ai facut exact cum scrie in stire!! Stirea face referire la toyota si la truli...eu nu stiu de unde au scos ei ca williams ar fi a patra forta......
    0 0
  • teapa
    au luat multi teapa cu Trulli astazi,nu vedeti ca se insista cu stiri despre ferrari si renault,urmeaza mclaren,prietenii stiu de ce
    0 0
  • @grizone
    Aici este sectiune de comentarii, nu de postat materiale in limba engleza. Multumesc.
    0 0
  • @McLaren
    Nu am scos stirea din buzunar, asa cum probabil se intelege din afirmatia ta. Nu "insistam" pe o anume echipa. Pur si simplu este firesc sa existe mai multe stiri despre Ferrari si McLaren decat despre Force India si Super Aguri. Si nu ma refer strict la Automarket.ro, ci la presa internationala de Formula 1.
    0 0
  • @daniel.popescu
    Corect. Insa atunci cand totusi apar asemenea stiri (ca de exemplu cea cu Force India de azi) ar fi bine sa o vedem si noi aici?
    0 0
  • @daniel
    Frustrarea vine din faptul ca exista inca de dimineata pe siteurile internationale o stire referitoare la Trulli care spune ca ei vor fi a patra forta din F1.
    Problema este ca acea stire a fost ignorata. Multi au trecut pe Trulli si Toyota pentru acea stire si acum vad ca de fapt au luat o mare teapa pentru ca nu a fost publicata deloc.
    Celelalte stiri au fost publicate dupa acea stire. Nu e vorba de insistat pe o anume echipa sau pilot. Numai ca nu se acorda asa de mare atentie acelor echipe.
    Ca de exemplu ca drumul de acces catre sediul Force India a fost blocat de Eddie Jordan.
    Este un joc in care se dau puncte pe stiri. Atunci parerea mea e ca trebuie pastrata o oarecare corelare cu orele in care apar aceste stiri astfel se duce incet incet catre metoda pariuri. "Am bafta sa apara stirea sau nu?"
    E nasol sa freci siteurile de F1 zilnic si sa observi ca apar alte stiri in alta ordine.
    0 0
  • stire
    stirea asta o aparut azi la ora 14:30 (aproximativ) . Sincer si eu asteptam stirea cu truli, ca il am de ieri, puteam sa fac cateva puncte frumoasa, dar asa se pare ca nu mai fac nimik de pe ei, dar asta e riscul jocului.
    Va plangeti ca nu o aprut stirea cu Force India, cred ca toata lumea si-a schimbat deja echipa, cine o mai are, oricum ar fi primit o gramada de punce in minus.
    0 0
  • force india
    Stirea cu Force India nu a fost publicata pentru ca nu are legatura stricta cu Formula 1. Blocarea unui drum de acces in fabrica echipei nu reprezinta, in opinia noastra, un subiect care sa poata beneficia de o stire in cadrul acestei sectiuni.
    0 0
  • Daniel Popescu....
    Am inteles de stirea cu force india,dar stirea cu toyota si trulli ,team de locul 4 in acest an ? tine de F1? ....de dimineatza o asteptam,evident ca nu am vrut sa-mi stric echipa pentru alte stiri si in acest fel am pierdut puncte...nu destul ca umblam dupa stiri ,trebuie sa ghicim si pe cele care vor fi publicate
    0 0
  • @daniel.popescu
    Nu ma refeream la stirea cu blocarea drumului ci la cea intitulata "Force India buoyed by Fisi's pace ".
    Si asta ar fi doar un exemplu de stire despre echipele mai din spate.
    0 0
  • @McLaren de daniel.popescu
    am luat multe tzepe cu stiri dinastea..inca nu pot sa imi dau seama care este criteriul dupa care se aleg stirile, eu aveam o echipa pentru o stire , dupa un timp , s-a punctat pentru alta stire care aparuse ulterior..si in acel context am renuntat la stirea mai "veche" schimband echipa ca sa observ..ca dupa ceva timp..hopa..puncte pentru stirea "expirata" in opinia mea....ce sa mai faci..incep sa cred ca nu mai are rost sa vanez stiri..si sa astept si eu weekendul sa "bag" la pariuri..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru