S-a lansat F1 Champ 2008!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.02.2008

F1 Champ, cel mai tare manager de Formula 1 de pe internet, revine in forta in sezonul 2008.

Incepand de astazi fanii Formulei 1 se pot inscrie pentru editia 2008, la sfarsitul careia pot castiga o excursie de doua persoane la Marele Premiu al Turciei 2009! Concursul va debuta propriu-zis prin punctarea stirilor pe data de 3 martie 2008.

La fel ca si in prima editie, concurentii isi vor alege cate un pilot, un pilot de teste, un team manager si o echipa din cele 3 grupe valorice in care au fost impartiti combatantii sezonului 2008. Userii vor castiga puncte in functie de stirile publicate in sectiunea de noutati a sectiunii de Formula 1 a site-ului Automarket.ro si de rezultatele din evenimentele oficiale (teste, antrenamente, calificari si cursa).

Noutatea absoluta pentru editia 2008 este reprezentata de modulul de pariuri. Astfel, punctele castigate de concurenti din stirile de Formula 1 si din evenimentele oficiale (teste, antrenamente si calificari) vor putea fi pariate pe diverse evenimente, cum ar fi castigatorul cursei, duel intre piloti, cel mai rapid tur sau pole position.

Astfel, sporeste atractivitatea competitiei, iar userii vor avea mai multe sanse de a-si valorifica cunostintele de Formula 1.

Cei mai buni manageri vor fi premiati la sfarsitul fiecarei etape de F1 Champ cu premii in bani (600 de lei pentru primul loc, 400 de lei pentru al doilea loc si 200 de lei pentru al treilea loc), precum si cu tricouri F1 Champ.

Cel mai inspirat user pe parcursul intregului sezon va fi recompensat cu o excursie pentru doua persoane la Marele Premiu de Formula 1 al Turciei din 2009, pentru care Automarket.ro va asigura toate cheltuielile calatoriei (trasnport, cazare, bilete de acces pe circuit). In plus, marele castigator va intra in posesia unui exemplar din cartea "The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition" de Pierre Menard, la fel ca si useii de pe locurile 2-5.

Volumul de 892 de pagini cuprinde 1200 de fotografii, toate echipele, pilotii si rezultatele din Formula 1 din 1950 pana in prezent intr-o forma grafica deosebita.

Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te acum in F1 Champ pentru o aventura inegalabila pe parcursul sezonului 2008!

Comentarii (25)

  • superb
    superb! nu exista comentarii!
    0 0
  • felicitari
    deja mi-am ales echipa. Noroc ca punctarea incepe pe 3 martie ca altfel ramaneam in urma putin
    0 0
  • Felicitari
    Totusi nu vad un clasament la etapa si la general...ori apare in momentul cand se dau puncte ?
    0 0
  • in sfarsit
    asteptam startul Campionatului ...
    0 0
  • ....
    Ii mai beton , decat betonul precomprimat pe care trebui sa-l invat pt examen :))
    0 0
  • @reddog
    Momentan, userii Automarket-F1 Champ au doar posibilitatea de a se inscrie si de a se acomoda cu noua grafica. Toate celelalte module vor fi adaugate in curand.
    0 0
  • Cel mai tare
    E cel mai adevarat concurs din Romania.Mai de 10 mii de ori mai tare ca Conquiztador :)).Iar cu noile adaugari la regulament a devenit un ritual de initiere pentru cei care calca pentru prima oara intr-o casa de pariuri.Super!
    0 0
  • Felicitari !
    bravo baietii!!! super misto!Chiar ati evoluat nu gluma...ma bucur...!Sa nu uit...am castigat un tricou la sfarsitul sezonului...stiti ceva de el?ca am trimis date si tot..dar nimic..bafta...si asteptam noutati!
    0 0
  • super
    Si eu am ales echipa....abia astept inceperea punctarilor pt concurs
    0 0
  • Mircea
    Premii
    Toate premiile vor ajunge la destinatari. Multe dintre ele s-au intors la noi, deci vom incerca sa le trimitem inca o data. In privinta premiilor neconfirmate pe mail in marja de timp prevazuta de regulament (doua saptamani), nu cred ca exista sanse sa apara.
    0 0
  • catalin
    intrebare
    care e faza cu minisite ? ca n-am inteles...
    0 0
  • Premii
    Eu mai primesc vceva avand in vedere ca am trimis mailuol de confirmare chiar dupa cursa din Brazilia?
    0 0
  • Mircea
    Premii
    Dragilor, v-as ruga sa scrieti aici doar despre F1 Champ 2008. In cazul celorlalte probleme pe care le aveti va este deschis forumul.Multumesc.
    0 0
  • Sorry
    Imi cer scuze
    0 0
  • Dacian
    Hai sa fim seriosi!!!
    Pe baza caror criterii ai pus Renault in Platinum Team?!?!?!?!!? Doar pt ca e Alonso acolo? Caci alt motiv nu vad. Dupa rezultatele de anul trecut trebuia sa fie BMW. Trebuiau amindoua sau niciuna! Parerea mea.
    0 0
  • jano_rajmond
    Intrebare
    Intrebare... poate stupida... dar ca sa fiu sigur: Utilizatorii care au fost inscrisi in F1Champ din 2007 nu mai au nevoie sa se inscrie, nu?Nu de alta, dar zice ca username-ul e deja existent, deci ma gandesc ca s-au pastrat...
    0 0
  • Mircea
    Useri
    Userii deja inregistrati nu sunt nevoiti sa isi faca un cont nou. Foarte important este insa ca acestia sa isi completeze corect datele (adresa, telefon) si sa mentioneze ceilalti maxim doi useri care utilizeaza acelasi calculator, in cazul in care acestia exista.
    0 0
  • georgedaniel
    @mircea
    eu mi-am facut alt user !ceilati as vrea,dar nu pot sa-i sterg :( ...cat despre "ceilalti doi useri"...sper ca toata lumea sa utilizeze unul singur ca totul sa fie corect !numai bine !
    0 0
  • tare
    va fi super tare anul asta ;;;; de'abia astept sa incepa :))
    0 0
  • .
    There is only FERRARI, the rest is dust ... !!!
    0 0
  • de acord:)
    ok!
    0 0
  • pariuri...hm...
    Ma gandesc ca si la pariuri vor castiga tot cei care se pricep cat de cat, doar ca jocul in sine e ca un fel de "pariu", pe echipele si pilotii care presupui ca vor castiga. La prima vedere mi se pare inutil si neavenit, cred ca toti user-ii vor fi obligati sa parieze, fie ca le place sau nu, daca vor sa aiba o sansa la castiguri. Din moment ce imi aleg niste piloti si echipe, de ce mai trebuie sa si pariez pe ei? Ca doar nu o sa-l iau pe Kimi in echipa si o sa pariez pe Hamilton... Astept totusi sa vad "live" care-i faza cu pariurile, sper sa fiu placut surprins caci prima impresie e total negativa.
    0 0
  • @mircea
    nu stiu daca asa ati vrut voi sa fie insa mie mi se parea bun un sistem "anti-prost" o validare ceva. cand incerci sa schimbi un item, poti sa il alegi tot pe acelasi, si schimbarea se contorizeaza
    0 0
  • curse
    salut deschiderea in curand a se zonului, este o noua provocare, abia o astept
    0 0
  • Alonso & Ferrari
    Cred ca ar pune monopol pe victorii !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru