Sauber: "Hamilton, de trei ori norocos la Monaco"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.06.2008
Peter Sauber considera ca Lewis Hamilton a avut mare noroc sa castige cursa de la Monaco dupa problemele intampinate la una dintre suspensii.

Hamilton a triumfat la Monte Carlo dupa ce a facut pana in ultimul tur de pista , iar Peter Sauber considera ca numai norocul l-a facut pe englez sa ridice cupa invingatorului deasupra capului.

"Pur si simplu a avut noroc ca suspensia a ramas intacta", a declarat Sauber pentru publicatia elvetiana Blick. "A avut de asemenea noroc ca incidentul s-a petrecut pana la sfarsitul unui tur si nu la inceput, altfel ar fi pierdut mult mai mult timp ruland incet pana la boxe. Apoi, a fost capabil sa adopte o strategie mai buna decat rivalii sai, iar prin intrarea safety car-ului eroarea sa a fost practic eliminata. Pur si simplu a fost norocos de trei ori".

Peter Sauber este fondatorul echipei de Formula 1 Sauber, cumparata in 2006 de compania germana BMW. Sauber a ramas consultantul noii echipe si detine o mica parte din actiunile team-ului.

Comentarii (1)

  • puncte ??????
    hei oameni buni, cum e cu regulamentul ca ulterior nu se mai modifica ? de ce ati scazut punctele primite de Hamilton ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru