Sauber, impresionată de prestaţia lui Hulkenberg

de Daniel Popescu
Vineri, 29.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a demonstrat la Sepang că merită să fie pilotul echipei Sauber, potrivit declaraţiilor şefei Monisha Kaltenborn.

Nico Hulkenberg a obţinut primele puncte pentru Sauber în Marele Premiu al Malaysiei, terminând pe locul opt în spatele celor doi piloţi Lotus şi în faţa lui Sergio Perez de la McLaren.

Performanţa sa, venită la numai o săptămână după ce o defecţiune tehnică l-a împiedicat să ia startul în cursa australiană, a impresionat-o pe şefa Monisha Kaltenborn, care consideră că rezultatul demonstrează cât de talentat este acesta.

"Este dificil pentru noi să păstrăm în spate anumite monoposturi, dar cred că Hulkenberg a făcut o treabă foarte bună şi a luptat cât de bine a putut. Şi-a demonstrat abilităţile şi a arătat motivele pentru care l-am adus. Este un pilot rapid şi foarte eficient şi am fost impresionată că a rămas imediat în spatele celor de la Lotus pentru atât de mult timp", a declarat indianca pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Totuşi, Kaltenborn a admis că noul monopost nu se ridică încă la înălţimea aşteptărilor, în special în calificări, însă speră ca echipa să înregistreze progrese în perioada următoare.

"Suntem convinşi de potenţialul monopostului.

Sigur că am pierdut multe date în prima cursă, dar acum este important să analizăm corespunzător datele obţinute, pentru că trebuie să interlegem unde putem îmbunătăţi", a adăugat ea.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • Hulckenberg trebuia penalizat pt felul in care l-a sicanat si chiar l-a atins pe Raikkonen cand el incarca sa depaseasca!!
    6 13
  • Cam frenzy Hulk....
    4 1
  • sigur ca da
    De ce sa fie penalizat? Cand un pilot lupta pe pista cu arme inegale dar cu barbatie, sa fie penalizat?Ce-avea Raikkonen, pana la urma l-a depasit, va gasiti unii slabuti de inger sa va dati cu parerea! Nu l-am vazut pe finlandez prea emotionat.
    9 5
  • Hulkenberg
    Hulkenberg este un pilot foarte talentat dar care, din pacate n-a avut sansa unei masini performante, ca Vettel. Astept sa-l vad intr-o masina de top cat mai curand!
    13 0
  • Il astept la Ferrari
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru