Sauber nu comentează situaţia piloţilor pentru sezonul 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 27.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Monisha Kaltenborn a refuzat să discute situaţia celui de-al doilea pilot al echipei pentru sezonul următor, în mijlocul noilor speculaţii despre revenirea lui Rubens Barrichello.

Publicaţia germană Auto Motor und Sport a relatat vineri că Sauber este interesată să-l readucă în Formula 1 pe Rubens Barrichello. În condiţiile în care pilotul rus Sergei Sirotkin are deja locul asigurat pentru anul viitor, echipa elveţiană ar urma să se despartă şi de Esteban Gutierrez.

Totuşi, Monisha Kaltenborn, şefa echipei Sauber, a refuzat să comenteze situaţia piloţilor pentru sezonul următor, afirmând că va face un anunţ oficial la momentul potrivit. "Vom anunţa linia noastră de piloţi pentru următorul sezon la momentul potrivit. Şi oricum noi nu comentăm zvonurile", a declarat ea în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Urmareste Automarket
În schimb, Kaltenborn l-a lăudat pe Gutierrez pentru progresele înregistrate în ultima perioadă, element care l-ar putea ajuta să-şi păstreze locul în echipă pentru sezonul următor.

"A trecut printr-o perioadă dificilă la început, dar a ieşit cu bine din ea.

S-a maturizat pe parcursul curselor, inclusiv din punct de vedere tehnic, dar partea nefericită este că rezultatele nu reflectă îmbunatăţirile sale şi nivelul său de performanţă. Acesta este unul dintre aspectele la care noi, ca echipă, trebuie să-l ajutăm într-un fel", a adăugat ea.

De asemenea, Kaltenborn a admis că este foarte posibil ca Nico Hulkenberg să părăsească echipa după un singur sezon, germanul fiind considerat principalul favorit pentru locul disponibil la Lotus.

Via Formula1

Comentarii (1)

  • Paul Bajan
    Cum se poate afla de aceste teste inainte ca ele sa aiba loc? Sunt anuntate undeva?
    Se stie daca McLaren va testa tot la Barcelona?

    Multumesc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru