Scandal intern la Ferrari

Publicat Vineri, 22.06.2007

Ferrari a inaintat o plangere penala impotriva unuia dintre angajatii sai importanti. Este vorba de Nigel Stepney. Nu se cunoaste inca motivul actiunii Ferrari.

"Ferrari a depus o plangere impotriva lui Nigel Stapney, oficialitatile italiene demarand o ancheta in acest sens", a declarat unul dintre purtatorii de cuvant ai Calutului Cabrat. Stepney a activat pana la inceputul acestui sezon in functia de manager tehnic de cursa, plecarea lui Schumacher si Brawn avansandu-l pe acesta in postul de sef al echipei de dezvoltare si performanta. Stepney nu si-a dorit postul, cererea sa de demisie fiind espinsa insa de conducerea Ferrari.

Prima echipa interesata de Nigel Stepney este Honda, japonezii incercand sa inroleze persoane cu experienta in Formula 1.

Comentarii (4)

  • se pare ca acuzatia ar fi de sabotaj
    According to reliable sources, traces of a mysterious powder were found on the gas tanks of drivers Kim Raikkonen and Felipe Massa´s vehicles on May 21 at a factory in Maranello, six days before the Monaco Grand Prix.

    The powder is being analysed by a scientific investigation service
    0 0
  • miros un sobolan pe aici
    probabil a fost platit sau cine stie sa faca ceva cu ferrari, sa dezvaluie secrete si alte chestii, ca pe gratis ferrari nu da in judecata pe un om de-a lor...ciudat
    0 0
  • Performante
    De asta pare sa fie mai slaba ca si performante Ferrari ... acum ii acum sa vedem cat de bine vor merge baietii in Franta ... poate castiga Massa !!!
    0 0
  • jano_rajmond
    Avansat sau NEavansat?!
    Nu stiu ce inseamna pt voi functia de "de sef al echipei de dezvoltare si performanta" dar cam asa e povestea:

    "ANSA reported that Stepney was disappointed that he was NOT PROMOTED to technical director when Ross Brawn left the team after last season. Stepney criticized Ferrari in an interview with a British newspaper and the team responded by not sending him to races anymore..."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru