Schumacher: "Am crezut ca am murit la Silverstone"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Michael Schumacher a crezut ca a murit in urma accidentului de la Silverstone din 1999, potrivit unor dezvaluiri facute pentru televiziunea germana ZDF.

In timpul Marelui Premiu al Marii Britanii din 1999, Michael Schumacher a suferit un grav accident in primul tur al cursei, in urma caruia si-a rupt un picior si a lipsit trei luni de pe circuit.

La aproape 10 ani distanta de acest tragic eveniment, septuplul campion mondial a dezvaluit ca, in urma accidentului, a crezut ca a murit dupa ce inima sa a incetat sa mai bata.

"Am fost foarte calm si am simtit cum imi batea inima. Dar dintr-o data am simtit ca inima imi bate din ce in ce mai incet pana cand s-a oprit. Luminile au disparut. Iar apoi m-am gandit ca asa se simte cineva cand este in drum spre ceruri. Nu stiu daca a fost doar un soc, stiu doar ca inima mea a incetat sa mai bata. A fost o experienta interesanta", a marturisit germanul pentru televiziunea germana ZDF.

Iata startul Marelui Premiu al Marii Britanii de la Silverstone si accidentul suferit de Michael Schumacher in chiar primul tur al cursei, precum si un interviu cu pilotul german dupa accident.

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Probleme :)
    Presupun ca acest articol.... trebuia sa mai contina ceva... probabil ultimele 2 randuri... aveau o continuare??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru