Schumacher asteapta cu nerabdare Race of Champions

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.12.2008
Michael Schumacher spune ca asteapta cu nerabdare evenimentul Race of Champions din acest weekend.

Septuplul campion mondial a castigt anul trecut Cupa pe Natiuni din cadrul Race of Champions concurand alaturi de Sebastian Vettel, iar in competitia individuala a terminat pe locul 2.

In 2008, fostul pilot al Scuderiei Ferrari va concura impotriva unora dintre cei mai buni piloti din sporturile cu motor: Jenson Button, David Coulthard si Vettel (Formula 1), Mattias Ekstrom, Yvan Muller and Andy Priaulx, Sebastien Loeb, Troy Bayliss, Carl Edwards sau Tom Kristensen si spune ca este nerabdator sa petreaca timpul cu acestia.

"Cel mai frumos lucru este ca ii intalnesc pe toti acesti tipi din alte sporturi cu motor si pot petrece ceva timp cu ei. De obicei este imposibil, pentru ca fiecare este in mijlocul unui weekend de cursa", a explicat germanul. "Atmosfera este foarte relaxata, poti sta mult timp cu ei, iar asta este grozav. Am un respect deosebit pentru toti cei care concureaza. Fiecare este un maestru si fiecare are o pasiune uriasa pentru sport".

"In primul rand este vorba despre distractie.

Este ciudat sa pilotezi pe un astfel de stadion, dar in acelasi timp te uiti la el si te intrebi cum au reusit sa construiasca un circuit cu suficient de mult spatiu pentru tot. Este spectaculos sa pilotezi si sa privesti si de aceea totul merge foarte bine de atatia ani".

Race of Champions va avea loc in acest weekend pe stadionul Wembley din Marea Britanie.

Comentarii (3)

  • @admin
    Transmite cineva live acest eveniment?
    0 0
  • @crismar59
    da, se va transmite k in fiecare an pe eurosport
    0 0
  • sall
    cursa campionilor este Duminica 14 decembrie pe Eurosport la ora 16:45...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru