Schumacher creeaza isterie in Spania

Publicat Vineri, 27.04.2007

Michael Schumacher va fi prezent la Marele Premiu din Catalunya, organizatorii pregatindu-se in acest sens sa faca fata valului de admiratori care vor veni la intalnirea cu germanul.

Pe langa cei curiosi sa-l vada pe cel mai titrat pilot din istoria F1, in Spania va veni o adevarata armata de jurnalisti care il va urmari pas cu pas pe Schumi.

"In acest moment nu vreau sa vorbesc despre Formula 1. Este o dovada a respectului pe care il port pilotilor si echipelor implicate in Marele Circ", a comentat Schumacher.

Comentarii (19)

  • ...
    ti-e greatza ha? dupa cat ai invartit... Barichello mai da mana cu tine?
    0 0
  • joeadrianblack
    na!
    unde sunt fanny Schumi... de ce nu sariti ? :)))
    0 0
  • MICHAEL
    FAN
    super om MICHAEL SCHUMACHER
    0 0
  • nu mai vreau
    iei cea mai buna masina= ferrari, iei cel mai bun pilot schumaher si ce rezultat ai? strici spectacolul in F1 ,vreo 7 ani .....nu multumesc::::)))) nu plang dupa el nici un pic!!!! pa
    0 0
  • pro schumy
    ce aveti fratilor cu Schumacher? a invartit ceva si pentru voi?!v-a dat si voua din banii lui? stiti prin cata munca a devenit de 7 ori campion mondial? n-am fost niciodata fana germanului, dar singurele lucruri pe care mi-am dat seama ca le merita acum sunt admiratia si respectul, asa ca ciocu' mic baieti
    0 0
  • shu'
    gg goldy
    0 0
  • mda, fiecare cu ale lui...
    iei cel mai bun fotbalist, ronaldinho, ia mingea o bga in poarta, joaka singu, hmmmmm, strica spectacolu (sic!)_
    0 0
  • opinii peste opinii
    De ce toata lumea ii recnoaste meritele numai unii mai cu motz nu.A fost si este unul din cei mai mari piloti de care toata lumea a avut parte.Daca il mai adaugam si pe Senna si pe "il dottore" avem parte de cei mai buni piloti pana la ora actuala.
    Nu il mai tavaliti prin mocirla pe schumacher.Daca si el avea parte de un sfarsit tragic cum a avut senna sa vezi atunci toti spuneau ca "ce bun a fost , ce mare era"
    0 0
  • LOL
    Senna e mort si schumacher nu mai e in F1 :)) si apropo goldy , se pare k tu ai avut ceva avantaje de pe urma lui schumacher si vad k stii si cata munca a depus timp de 7 ani , esti cumva angajata la Ferrari?:)) Te ia rasu` cand vezi femei cu capota ridicata la motor si care "se pricep" sa repare motorul:)))
    0 0
  • Bravo Schumi
    Cel mai mare pilot care exista pe planeta asta!!!Degeaba spuneti ca nu a fost spectacol cat timp a fost el in F1 ca e chiar invers!!!Ati vazut in cursele astea de cand a plecat Schumi interes din partea publicului????Ati mai vazut tribunele pline de nu aveai loc sa arunci un ac???Nu si asta e adevarul.A reusit sa castige 7 titluri cu MULTA minca si pentru el tot respectul!!Pacat cca a plecat pentru ca numik nu mai e la fel!
    0 0
  • respect
    E enervant sa vezi cum unii "se pricep",si dau in stanga si dreapta fara respect si fara mila,sub pretextul ca si ei au dreptul ala opinie.
    Senna a murit ca voi sa aveti spectacol la curse, iar Schumacher si-a rupt piciorul probabil ...din plictiseala.E putin probabil ca in viitor sa se mai ridice un campion de talia celor doi,iar dupa ce imbatraniti veti povesti probabil tot de ei pt ca.... aveti ce povesti.Restul dispare in ceata ca Montoya si Villeneuve de si ei au lasat ceva in urma, dar probabil si ei au fost doar intr-o plimbare mai lunga.
    Apropo,a-ti auzit de Fangio?
    Asa ca lupilor tineri va rog putin respect !
    Merci
    PS.Formula castigatoare in F1 e sa ii iei pe cei mai buni piloti(Senna si Prost) si cea mai buna masina(McLaren-Honda)si ai victoria asigurata in toate cursele din sezon.Pentru ca de aceea suntem aici...
    0 0
  • yulya!
    ce intelegi tu prin spectacol?...ce ai zis tu acolo: "tribunele pline de nu aveai loc sa arunci un ac" ,asta cred ca inseamna AUDIENTA.spectacolul se intampla PE circuit.
    Si ce spectacol era cu Schumi?...faptul ca pleca din pole-position,si isi lua cel putin 15 secunde avans in prima jumatate a cursei?...ce palpitant!...nu pot sa spun ca nu a fost un pilot bun,ar fi absurd,...dar chiar era cazul sa se retraga(poate mai demult)
    0 0
  • De aphelyon
    Tu intelegi audienta,nu cand m-am referit la tribunele pline.Ei nu la aia m-am referit ci la fanii care veneau sa vada un ADEVARAT CAMPION si aveau ce sa vada.Da asa face un pilot bun:"pleaca din pole-position,ia 15 secunde avans in prima jumatate a cursei"si intra la boxe si iesea tot primul cu secunde bune in fata celui de pe locul 2.Nu trebuia sa se retraga pentru ca putea foarte bine sa ii tina piept lui Alonso asa cum a facut-o sezonul trecut cand Alonso a castigat cu putin noroc.Shumi a fost,este si va fi un mare campion care cu greu va fi depasit.Sa-l vad anu asta p Alonso ce mai face.
    0 0
  • ...
    omu a pornit de la 0. a construit practic cea mai buna masina, in conditiile in care din ea picau bucati pe drum. a facut spectacol: amintiti-va de daemon hill, de Jaques Villeneuve, de hakkinen... (toti campioni la randul lor) dueluri celebre si spectaculoase din care a iesit trimfator. niciunul din acestia nu a reusit sa aduca o contributie asa mare la echipele de tehnicieni pt a obtine o masina atat de competitiva. unii ar trebui sa va mai documentati despre el. pt ca probabil nu urmariti f1 de prea multa vreme si nu stiti ce vorbiti
    0 0
  • totul i se datoreaza !
    audienta e=spectacol e !!1!1!!!
    0 0
  • tot Schumi
    Bogdan, tu ai ceva cu femeile? chiar crezi ca ele nu se pricep la motorsport? cred ca esti unul dintre cei care nu ar ajuta niciodata o femeie care sta cu capota (scuze de cacofonie)ridicata la masina si incearca sa-si reparemotorul. Oricum, fiecare interpreteaza cum vrea textul meu, nu ma dau in vant dupa carcotasi!
    0 0
  • Madalin
    Bravo Schumi
    mai dute si te mai cula un pic , ce naiba ai tu cu schumacher ? nu`ti sta bine ochi in cap ?
    0 0
  • schumy ramane cel mai tare,indiferent de comment-urile voastre rautacioase(unele dintre ele)
    nu va mai exista niciodata un alt schumacher,nimeni nu va reusi sa-i bata recordurile!eu il admir de cand a castigat cursa in ziua decesului mamei lui,tineti minte cursa?desi mama lui a murit in dimineatza acelei zile,el a participat la cursa,chiar mai mult,a si luat locul 1!cum a reusit?nu este un insensibil pt dupa cum bine stiti,el face multe actiuni caritabile!nu si-a piedut concentrarea,nu e uimitor omul asta?cati dintre noi ar reusi asa ceva?eu cu certitudine nu!astept pareri....ms!
    0 0
  • Schumy
    Multi spuneti k e un om de nimik, voi in frunte cu alexandrescu ala....intradevar a facut niste gesturi regretabile, dar a avut mult mai multe care ar trebui laudate, a ridikat ferrari akolo unde e azi, a stabilit recorduri peste recorduri, spuneti k omora spectacolul...au fost curse in care pelka de unu singur in cursa... dar ce era vina lui? Cursele cand castiga pa ploaie, cand revenea de pe ultimile lokuri si kastiga, cursa kand a fakut 4 orpiri la boxe si tot primu a terminat...astea nu le mai tineti minte? AU fost in trekut piloti foarte buni si fiecare are meritu lui...dar fiecare a fost in era lui...chiar si schumacher....dar..repet...NU AVETI KUM SA NU II RECUNOASTETI REALIZARILE IN F1 !!! Asa k fiti corecti si recunoasteti k schumacher a fost unul si n uva mai fi altu ka el!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru