Schumacher, fericit in postura de spectator

Publicat Marti, 24.04.2007

Michael Schumacher se declara multumit cu noua postura pe care o are in Formula 1, cea de spectator de lux, concentrandu-si acum atentia mai mult spre familie.

 "Este foarte interesant sa urmaresti sezonul din tribuna, ai o cu totul alta viziune asupra cursei. Acum ma uit la Formula 1 cu familia si prietenii doar pentru distractie. Adevarul este ca am unele momente in care imi lipseste adrenalina din competitie", a spus Michael.

Referindu-se la evolutia de pana acum a britanicului Lewis Hamilton, Schumi a declarat: "Este un pilot cu reale calitati, iar eu unul nu sunt surprins de rezultatele sale. Ma uimeste constanta incredibila de care da dovada".

Castigator de sapte ori al titlului mondial in 16 sezoane la cel mai inalt nivel, Schumacher se relaxeaza in Florida alaturi de sotia Corinna si de cei doi copii ai sai, departe de agitatia din Marele Circ.

Comentarii (4)

  • hai nu zau!
    Hai mai mestere... chiar asa... Coleen ? /:)
    0 0
  • :)
    ...na...mai greseste omul cand transcrie vreo stire...poate era ceva la tv si a scris Coleen in loc de Corina...
    0 0
  • sezoane
    si yo care asa stiam ca-s 15 sezoane nu 16, dar cine le mai numara :))
    0 0
  • schumi
    schumi
    io leam numarat pe toate sis sasprezece iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru