Schumacher nu va fi mentorul lui Massa

Publicat Vineri, 13.04.2007

In ciuda criticilor venite din Italia, este putin probabil ca Michael Schumacher sa calatoreasca la Marile Premii din acest an pentru a fi mentorul pilotului Ferrari, Felipe Massa.

Brazilianul de 25 de ani a fost criticat in peninsula in aceasta saptamana din cauza erorilor de pilotaj din Marele Premiu al Malaeziei. Presa din peninsula a sugerat ca o posibila solutie ar fi prezenta lui Scumacher la Marile Premii de Formula 1 pentru a-l putea "antrena" pe Massa sa se descurce in momentele dificile ale unei curse. Insa ziarul Express a observat ca Schumacher se afla in Miami, in Statele Unite, impreuna cu familia sa ceea ce inseamna ca germanul nu va calatori in Bahrain.

Comentarii (10)

  • ar fi ceva
    ar fi super ptr massa si ferrari sfaturile lui michael
    0 0
  • ar fi super
    iti dai seama ca ar fi jale pt mclaren dak si-ar baga nasu schumi!!!totusi eu zic la hamilton promite mult acum asa ca merita mizat pe el
    0 0
  • imposibil
    Sigur ar fi foarte incantat Schuey sa-si intrerupa vacanta odata la 2 saptamani, sa vina sa-i dea lectii lui Massa. Plus, l-ar face pe Massa sa se simta inutil si sub pilotii din fruntea CM, el care are o masina Ferrari pe mana.
    0 0
  • hmm...
    a trecuta baba cu colacii....daca n a invatat massa d la schmumacher cat timp au fost colegi...asta e...inseamna k nu e bun...simplu
    0 0
  • masa
    ie un porc findca nu vine
    0 0
  • ...
    Schumacher este oricum un consilien non-oficial al Scuderiei , dar el nu vine la fiecare cursa din motivul din care s-a retras din F1 : vrea sa aiba timp liber sa petreaca cu familia . Si va rog nu mai trimiteti mesaje idioate gen "ie un porc findca nu vine" .
    0 0
  • massa
    felipe massa nu are nevoie de sfaturi de la schumi el are nevoie de incredere in sine si de determinare.a facut si el o gafa si de acuma inseamna ca nu e suficient de bun.
    0 0
  • schumi
    Da aveti dreptate Massa ar avea putina nevoie de sfaturile lui Schumacher vorbim de un campion....dar Massa sa dovedit de multe ori bun doar ca a avut putin ghinion asta e tot isi revine el cu si fara ajutorul lui Schumi
    0 0
  • massa?
    De ce sa nu vina consilier la Kimi? E pilot mult mai bun decat Massa. Pentru masina lui Massa ar fi solutia in loc de consiliere, sa urce Schumi la volan. Pana la 40 de ani nu cred ca Massa ar fi un adversar pentru el
    0 0
  • schumi
    eh si eu il caut pe schumi cu privirea la fiecare G P ,dar ...massa e putin ghinionist!cum poti castiga polle-ul si nu poti castiga 1 loc pe podium?!!mai mult curaj si mai multa nebunie-acea nebunie benefica unui pilot-si cu masura!nu cum facea montoya!asa ca a lui schumi..but schumi is unic!hai massa!! ai un FERRARI-cel mai tare monopost!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru