Schumacher sustine tehnologia KERS

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.04.2008
Michael Schumacher este de acord cu introducerea tehnologiei KERS in Formula 1, chiar daca Ferrari se opun acestei inovatii.

Vicepresedintele Ferrari, Piero Ferrari, si-a exprimat recent nemultumirea pentru introducerea tehnologiei KERS in F1 incepand din 2009. Totusi, septuplul campion mondial Michael Schumacher crede ca aceasta tehnologie este foarte importanta pentru viitorul competitiei.

"Departamentul de masini de strada si al Ferrari si al altor companii vor beneficia foarte mult de pe urma lui, la fel si mediul inconjurator", a declarat Schumacher pentru The Times.

In plus, germanul crede ca Formula 1 poate veni in sprijinul mediului prin cateva solutii care sa rezolve actuala criza. "Oamenii spun ca Formula 1 ar trebui sa faca mai multe lucruri, dar nu poti schimba lumea intr-o singura zi", a adaugat Schumi. "Nu este posibil. Trebuie sa faci totul pas cu pas si sa intelegi problema. Cred ca asta a fost inteles, iar Formula 1 reactioneaza".

Comentarii (3)

  • curiozitate
    intreb si eu ca sunt curios: de ce primeste schumacher puncte pentru ca sustine KERS cata vreme ferrari a primit puncte ca nu sustine? logic ar fi, cred eu, ca ori ferrari, ori schumacher sa fi fost depunctati. nu?
    0 0
  • curiozitate prestabilita..:))
    cum??..nu ai auzit de regulile "prestabilite"?..care nu au niciun fel de logica..:))
    0 0
  • punctare
    Nu suntem noi in masura sa judecam daca tehnologia KERS este benefica sau nu Formulei 1. Cei implicati direct in acest sport sunt in masura sa dea astfel de verdicte. Tocmai de aceea, pilotii sunt punctati in mod egal in situatiile in care comenteaza un anumit aspect din regulament si, mai ales, daca isi justifica opinia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru