Schumi, din nou alaturi de Ferrari

Publicat Joi, 24.05.2007

Michael Schumacher va fi prezent in aceste zile la Monaco, acolo unde se va afla din nou alaturi de cei de la Ferrari.

Multiplul campion mondial a purtat noroc Scuderiei la Barcelona, acolo unde a triumfat brazilianul Felipe Massa.

"La fel ca si in Spania, Michael va fi alaturi de noi, el concentrandu-se mai mult pe chestiunile legate de strategie", a declarat Felipe Massa. Spre deosebire de Catalunya, acolo unde a fost asaltat de o multime de ziaristi, Schumacher nu va mai dialoga cu presa in Principat.

Comentarii (5)

  • intreb sa nu mor prost
    daca Scumi e alaturi de Ferrari de ce nu se puncteaza Ferrari?
    0 0
  • ShArKy
    ...
    la asta ma gandeam shi yo
    0 0
  • doar 1 punct ?
    da...
    s-a trezit si massa sa vorbeasca despre schumi...
    foarte bine: ii dam 1 punct
    dar sunt convins ca si altii din scuderie au facut declaratii similare, asa ca ne putem alege cu cateva puncte mai serioase...unu cate unu...asa ca cine e mai activ pe net sa gasesca ceva stiri si sa trimita link-uri incoace, poate mai facem rost de ceva puncte...
    puncarea asta imi da batai de cap, dar asta este, cu asta defilam...
    oricum...bafta oricui
    0 0
  • ...
    probabil pt ca a declarat massa
    0 0
  • WHAT?!?!?
    Daca Hakkinen ar fi dat pe la McLaren si ar fi zis ca Hamilton e un idiot sigur primea Hamilton +30 si McLaren vreo +20... dar ca e Schumi si Ferrari hai sa-i dam numai 1 pct... ca nu este "decat" de 7 ori campion mondial.

    Dati punctele de-am pixul... joc acest joc din placere si nu vreau sa castig nimic, nu de aia comentez... dar sistemul de punctaj e de tot rahatul... dati-mi ban daca vreti ca v-am zis asta, dar efectiv nu face 2 bani. Nu stiu cum le stabilit voi acolo... dar THINK PEOPLE, FOR GOD'S SAKE... THINK!!!

    Bine ca nu i-ati dat lui Hamilton pcte si pt ca a avut accident... ca presupun ca si aia a fost cel mai senzational accident si ne mai intalnit in F1... app cate ptce a acumulat Hamilton in sapt asa.... 200-300, cam asa, nu? si asta doar din stiri, fara rezultatele la antrenamente...

    Oricum, conculzia mea e doar atata: KKT!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru