Schumi s-a distrat la prima cursa de superbike

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.05.2008
Michael Schumacher nu a reusit sa termine prima cursa de motociclism la care a luat parte in campionatul german de superbike, insa germanul a fost incantat de experienta traita.

Fostul campion mondial al Formulei 1 a terminat pe locul 28 cursa de dimineata dupa ce a plecat de pe pozitia 37 din 39 de concurenti, in urma unei probleme electronice la motocicleta. In timpul celei de-a doua curse de duminica, germanul a iesit in decor, iar ulterior a fost nevoit sa abandoneze. Totusi, Schumacher s-a declarat incantat de prima experienta oficiala in cursele de motociclism.

"Am avut parte de o distractie incredibila. O cursa ca asta este mai buna decat un test si a fost minunat sa-mi dovedesc asta", a declarat Schumacher. "Cel putin am reusit sa urc cateva locuri, dupa care am intrat pe iarba si am cazut pe ultimul loc".

In ciuda faptului ca a fost incantat de experienta traita pe doua roti, germanul a adaugat ca nu stie dca va continua sa participe in campionatul german de superbike.

Comentarii (1)

  • .........
    .......nu merita nimic, a cazut ca o placinta............:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru