Senna a suferit arsuri la spate în cursa din Singapore

de Daniel Popescu
Joi, 27.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a dezvăluit că Bruno Senna a suferit câteva arsuri la spate în timpul cursei din Singapore şi încearcă să determine cauzele pentru acest incident.

Bruno Senna a abandonat duminică în Marele Premiu al statului Singapore cu numai câteva tururi înainte de final într-un moment în care ocupa locul 10. Williams nu a aflat încă motivele pentru defecţiunea tehnică suferită de brazilian, însă Mark Gillan, şeful operaţiunilor de cursă, a dezvăluit că pilotul a suferit şi arsuri pe spate.

"Pe scurt, a fost un weekend foarte frustrant pentru noi. A fost ceea ce aş spune un weekend cu mari aşteptări după calificarea pe prima linie a grilei de start (n.r - prin Pastor Maldonado) şi o formă bună în cursă care s-a încheiat cu un dublu abandon şi o strategie riscatantă. Avem o idee bună (n.r - despre cauzele arsurilor lui Senna), dar încă mai investigăm pentru a ne asigura că am acoperit toate potenţialele cauze", a declarat el într-un interviu acordat echipei.

Urmareste Automarket
Dublul abandon suferit de Williams în Singapore a venit pe fondul unei fiabilităţi exemplare din partea monopostului FW34, motiv pentru care echipa speră să remedieze rapid aceste probleme.
Totuşi, Gillan a exclus varianta că abandonurile să fi fost pricinuite de temperatura prea mare din Singapore.

"Monopostul a fost foarte fiabil. În prezent investigăm defecţiunile şi avem încredere deplină că vom ajunge rapid la cauza de bază şi că vom implementa modificările necesare cât mai rapid posibil. În acest moment nu cred că cele două defecţiuni au fost influenţate de căldură", a mai precizat el.

În urma celor două abandonuri, Williams a ratat oportunitatea de a se apropia de rivalii de la Force India şi rămâne pe locul 8 în clasamentul constructorilor cu 54 de puncte.

Via Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru