Senna: "Banii nu au contat în alegerea făcută de Williams"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.01.2012
Bruno Senna susţine că aportul financiar al sponsorilor săi nu a avut nicio influenţă asupra deciziei echipei Williams de a-l recruta pentru sezonul 2012.

Bruno Senna a devenit marţi noul coechipier al lui Pastor Maldonado pentru sezonul 2012, iar presa internaţională speculează că brazilianul va contibui cu aproximativ 14 milioane de euro la bugetul britanicilor prin intermediul a trei sponsori majori.

Cu toate acestea, Williams a insistat în comunicatul de presă că decizia a fost luată după testarea intensivă a pilotului brazilian, iar Senna susţine la rândul său că factorul financiar nu a avut nicio influenţa asupra hotărârii finale.

"Sunt sigur de asta. Ne-au pus la încercare prin tot felul de teste şi nici măcar nu am vorbit despre sponsori la început. Au vrut să mă evalueze înainte de orice. Singurul mod în care mi-ar fi oferit o şansă a fost să fie confortabili cu performanţa mea. Am făcut mai multe teste şi datorită lor sunt încrezător că pot furniza rezultate", a declarat el într-o teleconferinţă cu reprezentaţii presei internaţionale.

Senna este optimist că-şi poate demonstra valoarea la Williams, însă a evitat să-şi stabilească un obiectiv precis pentru sezonul care va începe în luna martie, mai ales că echipa britanică vine după cel mai modest sezon din istorie.

"Este dificil să-ţi stabileşti obiective înainte de startul sezonului, dar intenţionez să forţez monopostul la limită pentru a obţine maximum de performanţă", a mai precizat brazilianul într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri publicată pe site-ul oficial al noii sale echipe.

Via | Autosport | Williams

Taguri: Senna, Williams

Comentarii (4)

  • Bineinteles In F1 banii nu au nici o importanta. Si nici numele.
    18 3
  • Tracto
    cu siguranta nici Maldonado
    nu a fost ales datorita banilor.

    Pacat de Rubens si multi altii din F1. I-au dat cea mai cotet masina si acum il dau afara pentru un pustan care nu le are deloc.
    6 7
  • Daca era atat de valoros, de ce nu l-a luat McLaren, Ferrari sau RedBull? Mai ales ca venea si cu ceva banuti?
    Dar nu, el este foarte valoros, l-au testat din greu, va lua cateva puncte in 2012, asta numai daca va avea ceva monopost, altfel vor fi vreo 14 mil risipiti!
    Parca numele lui Senna trebuia sa aiba alt traseu.
    5 2
  • BackonYou
    @OCT
    Pentru ca echipele de top nu au avut incotro, preferand sa ramana cu piloti expertimentati. Sper ca Bruno, sa readuca o partea a ceea ce a fost , ERA Senna.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru