Senna confirmă negocierile cu Williams

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.12.2011
Bruno Senna a confirmat că negociază semnarea unui contract cu Williams, însă are în vedere şi un rol de pilot de rezervă pentru sezonul 2012.

Bruno Senna a confirmat joi informaţiile apărute în presa internaţională potrivit cărora negociază un contract cu Williams pentru sezonul următor. Brazilianul, care a concurat în ultima parte a sezonului pentru Renault, a admis însă că are mai multe opţiuni pentru 2012.

"Evident, muncesc din greu şi încerc să găsesc cea mai bună soluţie posibilă, dar până acum nimic nu este sigur. Mai este mult de lucru, dar sper să obţin un loc. Am fost în contact cu ei (n.r - Williams), dar şi cu alte câteva echipe", a declarat el pentru publicaţia GPUpdate.

Totuşi, Senna ia serios în calcul posibilitatea de a se mulţumi cu un simplu rol de pilot de rezervă, întrucât Williams şi Hispania sunt singurele echipe care nu şi-au definitivat încă liniile de piloţi.

"Sunt sigur că vor fi oferte, dar trebuie să fie ceva potrivit. Dacă nu implică pilotaj (n.r - în antrenamentele de vineri) atunci nu are niciun rost să fac asta. Dar sper să nu fie cazul şi să pilotez un monopost decent", a adăugat el.

Adrian Sutil este considerat favorit să devină coechipierul lui Pastor Maldonado la Williams, însă germanul a declarat în această săptămână că este dispus să aştepte o decizie finală chiar şi până la în luna februarie.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru