Senna, entuziasmat după cursa de recuperare de la Sepang

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.03.2012
Bruno Senna este încântat că a demonstrat în Malaysia că îşi merită locul în Formula 1 după ce a terminat pe locul şase o cursă în care la un moment dat a fost pe ultima poziţie.

Evoluţia lui Sergio Perez a fost punctul de atracţie al Marelui Premiu al Malaysiei, însă o prestaţie cel puţin la fel de spectaculoasă a avut şi Bruno Senna. Plecat de pe locul 13 al grilei de start, pilotul echipei Williams a ajuns ultimul după un acroşaj cu coechipierul său Pastor Maldonado.

Totuşi, după ce a schimbat pneurile de ploaie cu cele intermediare, Senna a început o cursă spectaculoasă de recuperare şi a ajuns până la pe locul şase al clasamentului, reuşind să-l depăşească pe parcurs inclusiv pe Michael Schumacher.

"Când ai încredere că monopostul este bun, poţi forţa pentru a-i ajunge pe cei din frunte. A fost foarte frumos. Am văzut că îi ajungeam pe cei din frunte şi mi-am spus că voi reuşi să fac asta. A fost dificil să mă adaptez la circuit, pentru că lucrurile se schimbau în fiecare tur. A trebuit să abordez traiectorii diferite pentru a găsi aderenţă. Din fericire m-am descurcat bine şi am făcut diferenţa în locurile potrivite pentru a depăşi", a declatrat brazilianul.

Prin prestaţia realizată în Malaysia, Senna speră să nu mai fie criticat că evoluează în Formula 1 doar pentru că poartă numele unchiului său Ayrton Senna.

"Până la urma întotdeauna vor exista critici şi ştiu că existau oameni care îl critau anul trecut pe Sebastian Vettel din orice motiv.

Nu-i poţi mulţumi pe toţi, dar cu siguranţă un rezultat bun ajută. Sper să continuăm rezultatele bune pentru a fi sigur că-mi merit locul aici", a mai precizat el.

Senna a obţinut la Sepang cel mai bun rezultat din carieră, precedenta performanţă fiind un loc nouă în Marele Premiu al Italiei de anul trecut.

Via | SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru