Senna: "Honda este oportunitatea perfecta pentru mine"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.11.2008
Bruno Senna spune ca Honda Racing este cea mai buna oportunitate pentru a concura in Formula 1 in sezonul 2009.

Senna va testa saptamana viitoare la Barcelona pentru Honda Racing in incercarea de a demonstra ca merita un loc in Formula 1.

Nepotul lui Ayrton Senna crede ca echipa japoneza reprezenta cea mai buna sansa de a concura in F1, intrucat Honda beneficiaza de resurse umane foarte bune.

"Acolo este un pilot experimentat ca Jenson Button si pot invata foarte mult de la el. De asemenea, pot invata de la Ross Brawn si inginerul Jock Clear", a declarat Senna pentru publicatia Autosport. "Sunt multi oameni capabili acolo si toti ma vor ajuta sa ma dezvolt daca pot avea oportunitatea de a ajunge acolo anul viitor. Cred ca este oportunitatea perfecta pentru mine pentru a ma alatura Formulei 1".

Desi Honda Racing a fost cea mai mare dezamagire in sezonul 2008, Senna este convins ca echipa va avea o alta fata anul viitor si chiar anticipeaza o confruntare directa cu BMW-Sauber.

"Cred ca echipa va progresa, avand in vedere orientarea lui Ross Brawn. Au dezvoltat masina de anul viitor in acest sezon si nu au facut prea multe pentru actuala masina pentru ca au realizat ca cea mai importanta investitie este pentru anul viitor".

"Sunt destul de sigur ca Honda va fi la fel ca BMW si ca va incepe sa lupte pentur victorii si podiumuri. Cred ca ceilalalti competitiori vor avea ceva treaba de facut. Sper ca asta sa se intample si, daca totul merge bine, sper sa fiu acolo".

Comentarii (3)

  • @honda
    absolut nici o sansa sa ajunga honda la nivelul lui bmw...astia au visat tot timpul...asa a spus si anul trecut..anul viitor ne vom lupta pentru victorii...si ei au fost ultimii in clasament....au fost force india in spatele lor...dar nu conteaza aia nu ii echipa de f1
    0 0
  • nenea Daniel...
    "Cred ca ceilalalti competitiori " !?!??!! De unde si pana unde exista "ceilalalti" in limba romana? Io inteleg ca tot parlamentul ala din Bucale e de kko ( deh, din Bucale ce te astepti sa iasa) dar "ceilalalti?" nici din greseala nu trebuia sa apara asa ceva pe un site care nu-i supervizat de Guta sau Becali. E de-a dreptul gretzos
    0 0
  • senna
    ar fi frumos sa fie macar pe jumate talentat ca unchiul lui, dar honda nu e echipa potrivita !!! sunt praf !!! se chinuie de ani de zile fara rezultat ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru